Ana sayfa Sosyal Medya İkimizin Sırrı dizisinin Ece’si Bestemsu Özdemir sete geri döndü!

İkimizin Sırrı dizisinin Ece’si Bestemsu Özdemir sete geri döndü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Bestemsu Özdemir, kış sezonunda Star TV ekranında yayınlanan Akrep isimli dizinin başrolünde yer almıştı. Selma karakteri ile izlediğimiz oyuncu, 26. bölümüyle final yapan dizinin ardından yeni bir anlaşma daha yaptı.

atv ekranında çok yakında izleyicilerle buluşması beklenen İkimizin Sırrı isimli dram yapımı ile anlaşan oyuncu, yeni rolü ile hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Bestemsu Özdemir, güzelliğini sergilediği kısa bayram tatiliyle de gündemde yer aldı.

Bodrum’a giden ve sete verilen arayı burada tatil yaparak değerlendiren oyuncu, fit vücuduyla da dikkatleri üzerine topladı.. 30 yaşındaki oyuncu, bikinili görüntülendi ve tatil pozları ile de hayranlarını yine mest etti.

İkimizin Sırrı dizisinin Ece'si Bestemsu Özdemir sete geri döndü! 8

atv ekranında Ağustos ayında ilk bölümünün yayınlanması beklenen İkimizin Sırrı dizisinde Leyla Feray ve Aras Aydın ile birlikte başrolde bulunan Bestemsu Özdemir, Ece karakterine hayat veriyor. Oyuncu dizinin yayını öncesi çok heyecanlı olduğunu da sosyal medyada yayınlanan görüntüleri ile sergilemişti.

Kısa süren set arasında tatil fırsatını değerlendiren oyuncu, 24 Temmuz Cumartesi günü ise yeniden sete çıkarak çalışmaya geri döndü. İkimizin Sırrı dizisinde ekibin yoğun temposu devam ediyor ve dram yapımının yeni sezonun başarılı projelerinden birisi olması bekleniyor.

İkimizin Sırrı dizisinin Ece'si Bestemsu Özdemir sete geri döndü! 9