Ana sayfa Sosyal Medya Camdaki Kız ve Aile dizisi kesmedi, Nur Sürer’in temposuna yetişmek zor!

Camdaki Kız ve Aile dizisi kesmedi, Nur Sürer’in temposuna yetişmek zor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Usta oyuncu Nur Sürer 3 yıldır dizi setlerinde yoğun ve çok etkileyici performanslar ortaya koymasına, çok çalışmasına rağmen yorulmadan mesleğine devam ediyor. Bu tavrı ile gençlere örnek teşkil eden oyuncu, sade ve mütevazi yaşantısına rağmen, televizyon ekranında çok sert kadın karakterlerini başarıyla canlandırıyor.

Camdaki Kız dizisinde 2,5 sezon boyunca izleyicilere sinir harbi yaşatan Feride karakterini bu kadar güçlü bir şekilde canlandırmak herkesin başarabileceği bir şey değil. Feride karakteri hikayeyi o kadar güçlendirdi ve izleyicileri de o kadar etkiledi ki, Nur Sürer, kendi kişiliğinden çok zıt birisini gerçekten o kişiymiş gibi hissettirdi.

Nur Sürer’in Camdaki Kız dizisinden ayrılmasından hemen sonra Aile isimli Show TV projesinde bu sefer de Hülya karakteri ile yine ortaya bambaşka bir kadın çıkartması yeteneklerinin bir parçasıydı.

Feride ile Hülya karakterleri birbirinden farklı ama sert kadınlar olarak öne çıktı. Nur Sürer’in bu iki farklı karakteri canlandırırken ortaya koyduğu nüans ile, birbirlerine hiç benzetilmeden ustalıkla izleyicileri ikna edebiliyor olması da yeteneklerinin ne kadar geniş sınırlarda olduğunu gösteriyor.

Camdaki Kız’ın ardından Aile dizisiyle de çok yoğun bir süreç geçiren Nur Sürer’in yaz döneminde de çalışmak için istekli olması, birçok genç oyuncunun bile yürütmekte zorlanacağı bir tempoyu gösteriyor.

Aile dizisinin 13. bölümü ile sezon finali yapmasının hemen ardından Nur Sürer, yeni bir proje için el sıkıştı.

Netflix için çekilen Berkun Oya’nın Çocuk isimli projesinde de konuk oyuncu olan Nur Sürer, şimdi de bir başka sinema filmi için Söke’ye gidiyor.

Yönetmen Pelin Esmer’in ‘O da bir şey mi?’ isimli bağımsız filminde Gülistan karakterini canlandıracak olan Nur Sürer, bitmek tükenmez enerjisiyle gençlere taş çıkartıyor.

Camdaki Kız, Aile gibi iki büyük dizinin ardında sinemaya olan tutkusunu da farklı projelerle ortaya koyan Nur Sürer’in mesleğine olan bağlılığı ile güzel bir örnek teşkil ediyor.