Ana sayfa Dizi Haberleri Fetih 1453 filmiyle akıllardan çıkmayan İbrahim Çelikkol’a çok yakışacak bir dizi geliyor!

Fetih 1453 filmiyle akıllardan çıkmayan İbrahim Çelikkol’a çok yakışacak bir dizi geliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2012 yılında izleyicilerle buluşan Fetih 1453 filminde Ulubatlı Hasan karakteri ile fazılarada yer alan İbrahim Çelikkol, kariyerinde önemli bir yer tutan bu projede İstanbul’un fethi sürecinde yaşananları en azından kamera karşısında hissetme fırsatı bulmuştu. İzleyicilerin de büyük beğenisini kazanan Fetih 1453 filmi Çelikkol’un tarihi yapımlara ne kadar yakıştığının da bir göstergesi niteliğinde oldu.

Bugüne kadar birbirinden çok farklı rollerde izlediğimiz oyuncu, tarihi projelerde olması hayranları tarafından çok arzu edilen birisi. İbrahim Çelikkol’un TRT1’in yeni projesi olan Selahaddin Eyyübi’nin hayatının anlatılacağı dizi için isminin geçmesi hayranlarını da çok heyecanlandırdı.

Kuş Uçuşu dizisinin ikinci ve üçüncü sezon çekimlerinin tamamlanmasının ardından İbrahim Çelikkol, kendisine gelen teklifleri değerlendiriyor. Bu teklifler içinde de Akli Film’in yeni tarihi dizisi Selahaddin Eyyubi yer alıyor.

Türkiye ile Pakistan ortak yapımı olması beklenen projenin çok iddialı olduğunu ve Gebze’de özel bir platonun hazırlandığı da bilinen bir durum. Peki böyle özel bir dizide roller kimlerin olacak?

Oyuncu arayışlarının devam ettiği proje için görüşme halinde olan isimlerden birisinin İbrahim Çelikkol olduğunun basına yansıması, oyuncunun hayranlarını da heyecanlandırmış durumda.

Çelikkol’un tarihi projelerde çok iyi görüneceğini ve kariyeri için de çok güzel gelişmeler olduğunu değerlendiren hayranları, merakla görüşmelerin nasıl sonuçlanacağını bekliyor.

Kudüs’ü Haçlı işgalinden kurtaran komutan olarak bilinen Selahaddin Eyyubi’nin İslam dünyasında çok özel bir yeri bulunuyor. Böyle büyük bir tarihi kişiliğin hayat hikayesini canlandırma konusunda projede rol alacak oyunculara da büyük sorumluluk düşecek.

3 sezon sürmesi planı ile yola çıkılan Selahaddin Eyyubi dizisinde İbrahim Çelikkol ile anlaşma sağlanması durumunda, oyuncunun hayranlarının bu diziye büyük ilgi göstermesi de şaşırtıcı olmayacaktır.