Ana sayfa Dizi Haberleri Camdaki Kız yeni sezona büyük sürprizlerle geliyor!

Camdaki Kız yeni sezona büyük sürprizlerle geliyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Kanal D’nin, yapımını OGM Pictures’ın üstlendiği dizisi Camdaki Kız, ekrana gelen 47’nci bölümüyle ikinci sezonun finalini yapmıştı. Yeni sezona hazırlanan Camdaki Kız’ın bomba gibi bölümlerle geleceği belirtiliyor.

Camdaki Kız izleyicisini yeni sezonda büyük sürprizlerin beklediği haberi, bizzat dizinin oyuncusu Selma Ergeç’ten geldi. Camdaki Kız dizisinde Selen karakterini büyük bir başarıyla canlandıran oyuncu, gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Tatilinin sona erdiğini ve çok yakında Camdaki Kız dizisinin yeni sezonu için yeniden sete çıkacaklarını söyleyen Selma Ergeç, yeni sezonda izleyicileri büyük sürprizlerin beklediğini söyledi. Ancak başarılı oyuncu bu sürprizlerin ne olduğu konusunda ser verip sır vermedi.

Camdaki Kız yeni sezona büyük sürprizlerle geliyor! 7

Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı adlı romanından uyarlanan, gerçek bir hayat hikayesinin anlatıldığı, ekrana gelen her bölümü ile reytinglerde zirvede yer alan Camdaki Kız’ın yayınlanan sezon finali izleyicinin heyecanını dorukta tutan anlarıyla perşembe akşamına damgasını vurmuştu.

Muhteşem bir bölüm ile sezona veda eden dizide, Cana’nın hamile olduğunu öğrenen Nalan, Sedat’la yüzleşmesi için onu konağa getirmiş ancak yine de gerçeği öğrenememişti. Camdaki Kız’ın sezon finaline ise Nalan ve Hayri arasında yaşananlar damga vurdu. İkilinin yakınlaşması ile final yapan dizide yeni sezonda neler olacağı ise şimdiden merak konusu oldu.

Camdaki Kız’ın yeni sezonunda hikayenin bir sonraki aşamaya geçmesi bekleniyor. Bir sonraki aşamada Burcu Biricik’in canlandırdığı Nalan, zengin ve görkemli hayatı geride bırakarak şoförü olan Hayri’yle birlikte yaşamaya başlayacak.

Bu arada ilk sezonuyla reytingleri yerle bir eden Camdaki Kız ikinci sezonun ikinci yarısında bir hayli düşüş yaşamıştı. Dizinin hikayesi uzadıkça izleyici sıkılmış ve bu sıkıntısını sosyal medyada da dile getirmişti. Reytingleri dikkat çekici şekilde düzen dizinin üçüncü sezonunda senaristleri büyük bir görev bekliyor.