Ana sayfa Sosyal Medya Onur Tuna ve Aslıhan Güner’li Hiç ekibi bir arada!..

Onur Tuna ve Aslıhan Güner’li Hiç ekibi bir arada!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay -İki başarılı ve sevilen isim Onur Tuna ile Aslıhan Güner’i buluşturan Hiç isimli film iki ünlü ismin hayranları tarafından merakla bekleniyor.

Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisi ile kariyerinde hızlı bir çıkış yaşayan Aslıhan Güner, ardından ekrana geldiği Kayıp Şehrin Hikayesi isimli dizisi erken final yapınca uzun zamandır setlerden uzaktı. Onur Tuna ise geçtiğimiz sezon Fox TV’de yayınlanmaya başlayan Mahkum dizisi ile büyük beğeni topladı. Oyuncu, Mahkum’un ikinci sezonuyla Eylül’de yeniden ekranlarda olacak.

Mahkum’un yeni sezon çekimleri öncesi Hiç için sete giren Onur Tuna ile Aslıhan Güner’den setten ilk fotoğraf geldi. ‘Ekip ruhu’ notuyla paylaşılan fotoğrafta filmin yönetmeni Mustafa Kotan da yer alırken paylaşım, iki ünlü oyuncunun hayranlarının heyecanını artırdı.

Onur Tuna ve Aslıhan Güner'li Hiç ekibi bir arada!.. 7

Partner olarak uyumları merak konusu olan iki oyuncu, ön çalışmalara başladı. Geçtiğimiz günlerde Aslıhan Güner, Hiç filminin senaryosu elinde harıl harıl çalıştığını anlatan paylaşımı ile sosyal medyada dikkat çekmişti.

Mahkum’un finalinin ardından tatile çıkan oyuncu Onur Tuna, tatil dönüşü yaptığı açıklamada, “Yeni bir film başlıyor Hiç diye. Onun çekimleri bittikten sonra da Mahkum’un ikinci sezonu başlayacak. Onlar için hazırlıklar yapıyoruz” ifadesinin kullandı.

Hiç filminin  psikolojik bir dram olacağını da vurgulayan Onur Tuna, filme olan merakı arttırdı! Oyuncu, başrolde Aslıhan Güner ile birlikte yer alacaklarını ve güzel bir iş olacağını da belirtti.

Tek adlı filmin devamı olan Hiç filminin yönetmenliğini Mustafa Kotan yapıyor. Filmin yapımcılığını ise RJ Yapım üstleniyor.