Ana sayfa Sosyal Medya Camdaki Kız’a veda eden Hande Ataizi’den duygusal paylaşım geldi!..

Camdaki Kız’a veda eden Hande Ataizi’den duygusal paylaşım geldi!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Kanal D ekranında 3. sezonu ile çok başarılı bir hikaye sunumu sergileyerek iyi reytingler elde eden Camdaki Kız dizisi, her hafta reytinglerde çok iyi oranlar elde ederek gün birincilikleriyle zirveye yerleşiyor.

Dizinin 15 Aralık perşembe akşamı yayınlanan son bölümü yine heyecanlı sahneleriyle konuşturdu. Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı isimli kitabından televizyona uyarlanan Camdaki Kız’ın son bölümünde, dizide ‘Cana’ karakterine hayat veren Hande Ataizi ölerek diziye veda etti.

Karnında Sedat’ın çocuğunu taşıyan Cana, geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybetti. Cana’nın ölümü Koroğlu ailesinde şok etkisi yarattı.

Camdaki Kız'a veda eden Hande Ataizi'den duygusal paylaşım geldi!.. 7

Ünlü oyuncu Hande Ataizi, karakterine ve dizi ekibine sosyal medya paylaşımıyla veda etti. Küçük bir hayranı ile poz veren oyuncu paylaşımına şunları yazdı; “Vedayı,beni gerçekten seven ve dizi boyunca ziyaretlerini eksik etmeyen küçük bir hayranımla yapmak istedim . 61 bölüm sizlere kendi adıma güzel vakit geçirtebildiysem ve dostlar kazanabildiysem ne mutlu bana. Bütün oyuncu arkadaşlarıma, bugüne kadar benden desteğini esirgemeyen tüm ekibime ve OG Medyaya çok teşekkür ederim.İleride yine güzel işlerde görüşmek dileğiyle.”

Oyuncunun rol arkadaşları Tuğrul Tülek, Selma Ergeç, Enis Arıkan ve Feyyaz Şerifoğlu’da paylaşıma kalp emojisiyle yorum yaptılar.