Ana sayfa Sosyal Medya Öyle Bir Geçer Zaman ki’nin Caroline’i Wilma Elles sonunda mutluluğu buldu!..

Öyle Bir Geçer Zaman ki’nin Caroline’i Wilma Elles sonunda mutluluğu buldu!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-Erkan Petekkaya ve Ayça Bingöl ile başrolü paylaştığı Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisinde canlandırdığı ‘Caroline’ karakteriyle hafızalara kazınan oyuncu Wilma Elles avukat sevgilisi Mehmet Şah Çelik ile evlendi.

Oyuncu mutluluğunu sosyal medya hesabında hayranlarıyla da paylaştı. İzmir’de gerçekleşen 20 kişilik törene Elles’in Arif Kerem Göğüş ile yaptığı evlilikten dünyaya gelen çocukları da katıldı.

Güzel oyuncu, nikah sonrası eşiyle beraber deniz kenarında ve palmiye ağaçlarının altında romantik pek çok poz verdi.

Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Caroline'i Wilma Elles sonunda mutluluğu buldu!.. 8

Alman oyuncu Wilma Elles, unutulmaz dizilerden Öyle Bir Geçer Zaman ki ile ilk kez Türkiye’de izleyici karşısına çıkmıştı. Canlandırdığı ‘Caroline’ rolü ile kendisine geniş bir hayran kitlesi edindi.

Türk izleyicinin büyük beğenisini kazanan oyuncu Öyle Bir Geçer ki dizisinden sonrada Türkiye’de kaldı ve birçok projede yer aldı.

Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Caroline'i Wilma Elles sonunda mutluluğu buldu!.. 9

Demeçlerinde Türkiye’yi çok sevdiğini belirten Wilma Elles bir röportajında tesadüfler üzerine Türkiye’ye geldiğini anlatmış ve şu ifadeleri kullanmıştı; “Mısır’da büyük bir film endüstrisini olduğunu öğrendiğim için başlangıçta planlarımı oraya gitmek üzerine kurmuştum. Mısır’a bir aylık seyahatim de olmuştu. Ancak o sırada Türkiye’den bir teklif geldi, tesadüfen. Bağlantımız Almanya’da yaşayan bir Türk üzerinden gerçekleşmişti. Olayların bu şekilde gerçekleşmesinden dolayı, Türkiye’nin benim kaderim olduğunu düşünüyorum.”