Ana sayfa Sosyal Medya Camdaki Kız’ın Feride’si Nur Sürer annesi hakkındaki itirafıyla şaşırttı!..

Camdaki Kız’ın Feride’si Nur Sürer annesi hakkındaki itirafıyla şaşırttı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D’nin ilgiyle izlenen dizisi Camdaki Kız’da ‘Nalan’ın baskıcı annesi ‘Feride’ye hayat veren Nur Sürer, Armağan Çağlayan’ın YouTube programı ‘Dur Bi Dinle’ye konuk oldu.

1979 yılında sinemaya Bereketli Topraklar filmiyle başlayan ve filmografisinde Oscar ödüllü Umuda Yolculuk, Yılanların Öcü gibi sayısız başyapıt bulunan, pek çok dizi ve filmde birbirinden farklı karakterlere hayat veren usta oyuncu, Camdaki Kız dizisindeki karakteriyle de adından söz ettiriyor.

Nur Sürer Camdaki Kız dizisinde baskıcı, zaman zaman sadist ve oldukça kontrollü bir anneyi canlandırıyor. Programda kendi annesinin de otoriter olduğuna dikkat çeken oyuncu, “Annem otoriterdi, biraz Feride gibiydi. Ben de disiplinli bir çocuk oldum; toparlayıcı, iş bitirici, titiz. Her ailede biri oluyor genelde, bizim ailede bu ben oldum” açıklamasıyla dikkat çekti.

Camdaki Kız'ın Feride'si Nur Sürer annesi hakkındaki itirafıyla şaşırttı!.. 108

Bugüne kadar rol aldığı yapımlarda kendisi gibi birini oynamadığını söyleyen usta oyuncu, “Kırsal kesimden tanımadığım kadınları da oynadım. Ben şehir çocuğuyum sonuçta. ‘Bereketli Topraklar’da Adana’da işçi kadını oynadım. ‘Derman’da bir Kürt kadını oynadım. O zaman Anadolu’da çok film çekiliyordu. Çok gidiyorduk, Üniversite gibi oldu benim için. Bu coğrafyayı tanıma imkânı yarattı bana” şeklinde konuştu.

Çok şanslı bir oyuncu olduğunu da belirten Nur Sürer, “Mesleğe iyi bir yönetmenle, Erden Kıral’la başladım. Yönetmen benim için çok önemli. Kafama uymayan hiçbir işte çalışmıyorum ben” açıklamasını yaptı.

Bülent Kayabaş ile evliliğinden bir çocuğu bulunan Nur Sürer, oğlu Ümit Kayabaş’ın da kendisi gibi düzenli olduğunu anlattı: “Önceleri daha da titizdim. Temizlik yaptıysam, kızardım oturmayın diye. Ümit, sekiz senedir İngiltere’de yaşıyor. O da düzenli, Yemek yapan bir çocuk. Londra’da yaşıyor, onun yanına gittiğimde de sıkılıyorum 10-12 gün sonra dönmek istiyorum” dedi.

Nur Sürer’in açıklamalarının tamamını aşağıda izleyebilirsiniz;