Ana sayfa Dizi Haberleri BluTV’nin en çok izlenen dizisi Yeşilçam İsrailli izleyicilerle buluşuyor!

BluTV’nin en çok izlenen dizisi Yeşilçam İsrailli izleyicilerle buluşuyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – BluTV’de iki sezon olarak ekrana gelen Yeşilçam dizisi unutulmazlar arasında yerini aldı. Türkiye’de çok sevilen dizi şimdi de İsrailli izleyicilerle buluşuyor.

Başrollerinde Çağatay Ulusoy, Afra Saraçoğlu, Selin Şekerci’nin yer aldığı Yeşilçam, BluTV’nin en çok izlenen dizileri arasında birinci olmuştu. İki sezon olarak yayınlanan dizi izleyicilerini yetmişli yılların Yeşilçam’ına götürmüş, büyülü bir dünyayı anlatmıştı.

Yeşilçam dizisinin ikinci sezonu şimdi de İsrail’de yayınlanıyor. Yeşilçam’ın yönetmeni Çağan Irmak bu kez İsrailli izleyicileri bu büyülü dünyaya götürecek.

BluTV'nin en çok izlenen dizisi Yeşilçam İsrailli izleyicilerle buluşuyor! 7

Yeşilçam’ın renkli hayatını başarılı kostümlerle ve dekorlarla aktaran, izleyicileri bambaşka bir hayata taşıyan Yeşilçam, Çağatay Ulusoy’un da kariyerinde önemli bir sıçrama noktası oldu. Çağatay Ulusoy, Yeşilçam ile birlikte kariyerin olgunluk dönemini yaşadı. Yakışıklı oyuncu şimdi de Netflix için çekilecek Süslü Korkuluk dizisinde başrolde yer alacak.

Yeşilçam’ın ikinci sezonunda Çağatay Ulusoy’a Afra Saraçoğlu, Selin Şekerci, Bige Önal, Yetkin Dikinciler, Muhammet Uzuner, Bora Akkaş, Nilüfer Açıkalın, Hilmi Cem İntepe, Kanbolat Görkem Arslan, Taner Turan ve Güngör Bayrak eşlik ediyor.

Türk sinemasının çok renkli bir dönemi olan Yeşilçam’ın perde arkasını anlatan dizinin ikinci sezonda izleyiciler ana kahraman Semih Ateş’in macerasına tanık olmaya devam ediyor.