Ana sayfa Dizi Haberleri Camdaki Kız’ın hikayesi sakıza döndü! Senaryodaki inatlaşma sert düşüşe yol açtı!

Camdaki Kız’ın hikayesi sakıza döndü! Senaryodaki inatlaşma sert düşüşe yol açtı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bir zamanların reyting rekortmeni Kanal D dizisi Camdaki Kız bu hafta reytinglerde çok sert düşüş yaşadı. İşin ilginç yanı dizinin izleyicisi bu sert düşüşe şaşırmadı. Onlara göre senaryoda izleyicinin isteği verilmezse bu düşüş daha da sürecek.

Başrollerinde Burcu Biricik ile Feyyaz Şerifoğlu’nun yer aldığı Camdaki Kız dün akşam 29. bölümüyle ekrana geldi. Dizi dün akşam özetsiz bir halde yayınlanmasına rağmen reytinglerde çok sert bir düşüş yaşadı.

Reytinglerdeki düşüşü bir süredir devam eden dizinin dün akşam aldığı sonuç bir hayli acılı oldu. Dizinin geçen hafta yayınlanan bölümünde reyting puanı ortalamaya iyice yaklaşmış ve altıncılığa düşmüştü. Böylece Camdaki Kız ilk kez, ekrana çok büyük iddialarla gelen ancak düşük reytingleriyle dikkat çeken Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizisinin dahi gerisinde kalmıştı.

Camdaki Kız’ın hikayesi sakıza döndü! Senaryodaki inatlaşma sert düşüşe yol açtı! 8

Camdaki Kız’ın dün akşamki reyting rakamları daha da kötüydü. Dün akşamki bölümüyle ortalama bir puan alan dizi sekizinci sıraya kadar düştü. Bu çok sert düşüş herkeste şok etkisi yarattı. Ancak izleyici şaşırmadı.

Zira izleyicisi Camdaki Kız’daki sorunu çok uzun süredir dile getiriyor. İzleyiciye göre hikaye iyice sıkıcı hale geldi. İzleyiciye göre hikaye o kadar uzadı ki herkesin içi bayıldı. İzleyici bir an önce hikayenin ikinci aşamaya geçmesini istiyor.

Ancak senaryo ekibi inatla ikinci aşamaya geçmiyor. Nalan’ın her şeyi arkasında bırakarak fakir bir şoför olan Hayri ile beraber olması hikayeye çok büyük bir hareket katacak. Dizinin orijinalinde Hayri evli ve çocuklu bir adam. Fakat Camdaki Kız’da Hayri bekar. Yine de Nalan’ın tüm hayatını bırakıp Hayri ile aşk yaşaması, diziye bambaşka bir süreç yaşatabilir!

Ancak izleyiciye göre senarist seyirciyle inatlaşıyor ve ikinci aşamaya geçme konusunda çok yavaş davranıyor. İzleyici sosyal medyada yaptığı paylaşımlarda bu inatlaşma devam ettiği sürece Camdaki Kız’ın reytinglerindeki düşüşün süreceğini dile getiriyor.