Ana sayfa Sosyal Medya Sen Anlat Karadeniz dizisi Arjantin’de reyting rekoru kırdı!..

Sen Anlat Karadeniz dizisi Arjantin’de reyting rekoru kırdı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Türk dizileri dünyadaki pazarın önemli bir oyuncusu haline geldi. Bugün Türkiye’de üretilen ya da farklı yapımlardan uyarlanan onlarca dizi dünyanın dört bir köşesinde gösteriliyor.

Farklı ülkelerde gösterime giren dizilerden bir tanesi de, Türkiye’de yayınlandığı dönemde çok ses getiren ATV dizisi Sen Anlat Karadeniz.

2018 yılında yayınlanmaya başlayan dizinin baş rollerinde İrem Helvacıoğlu ve Ulaş Tuna Astepe yer alıyordu. Üç sezon boyunca ekrana gelen Sen Anlat Karadeniz şiddete boyun eğmeyen bir kadının hikayesini anlatıyordu.

Sen Anlat Karadeniz Arjantin’de yayınlanmaya başladığı ilk gün reyting rekorları kırdı.Televizyon eleştirmeni Sina Koloğlu’nun haberine göre; Arjantin Telefe kanalında ‘Fugitiva'(Firari) adı ile yayınlanan dizi yüzde 12.18 reyting aldı ve ilk bölümü ile gün birincisi oldu.

Sen Anlat Karadeniz dizisi Arjantin'de reyting rekoru kırdı!.. 7

Sina Koloğlu haberi, ‘Latin Amerika aynı bizim gibi!’ başlığıyla verdi. Türk dizileri yıllardır dünya piyasasının önemli oyuncularından biri.  Sektörde her yıl Türkiye’nin payı daha da büyüyor.

Her gün yeni bir dizinin dünyanın farklı bir yerindeki ülkesinde yayınlanmaya başladığını ve hatta reyting rekorları kırdığını duyuyoruz. Son olarak yayınlandığı dönem çok ses getiren Sen Anlat Karadeniz dizisi Arjantin’de izleyicinin gönlünü fethetmeyi başardı.