Ana sayfa Sosyal Medya Yasak Elma’nın Doğan’ı Murat Aygen’in eşiyle ilginç tanışma hikayesi dizi senaryolarını aratmıyor!..

Yasak Elma’nın Doğan’ı Murat Aygen’in eşiyle ilginç tanışma hikayesi dizi senaryolarını aratmıyor!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Fox TV ekranlarında yayınlanan Yasak Elma dizisine yeni sezonda ‘Doğan’ karakteriyle dahil olan ve izleyici tarafından kısa sürede benimsenen ünlü oyuncu Murat Aygen’in  kendisi gibi oyuncu Nihan Aslı Aygen ile 12 yıldır mutlu bir evliliği var.

Nil adında bir kız çocukları olan çift, Klass Magazin Dergisi’nin Şubat sayısı için ‘Sevgililer Günü’ konseptli bir çekim gerçekleştirdi. Dergiye birbirinden çarpıcı pozlar veren ünlü çift, ilginç tanışma hikayelerini de paylaştılar. Murat Aygen eşiyle tanışma hikayesini şu sözlerle anlattı;

Yasak Elma'nın Doğan'ı Murat Aygen'in eşiyle ilginç tanışma hikayesi dizi senaryolarını aratmıyor!.. 9

Hayatınızda bazen mutsuz olduğunuz anlar vardır. Böyle anlarda bazen bir ışık belirir, bir şimşek çakar. Bizim tanışmamız işte böyle bir andı. Yıllardır hazırlamak istediğim bir proje vardı. Kendi şirket çalışanıma onun ilanını hazırlattım. Bir sahne projesiydi.

Farklı bir çalışma yapmak istedik. O projenin iki gün sürecek olan seçmeleri olacaktı. Gelen başvurulardan yaklaşık olarak 200 kişi seçmiştik. Herkese 10’ar dakikalık bir süre tanıdık. İlk gün gerçekten demoralize oldum. Gelen adaylar benim için çok verimsizdi. Güzel bir jüri ekibimiz vardı. Seçmelerin ikinci gününde öğlen saatlerinde kapıdan içeriye bir kız girdi. Ben kendisini görünce şoka girdim. O zamana kadar evlenmeyi hiç düşünmemiştim.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Murat C. Aygen (@murataygen)’in paylaştığı bir gönderi

Onu görünce sanki içeriye eşim girmiş gibi hissettim. Nihan kendisini 10 dakika boyunca ifade etti. Kendisine birinci seçmeyi geçtiğini söyleyerek uğurladım. Jüri arkadaşlarıma o sırada iletişim bilgilerinin olup olmadığını sordum ve Nihan için gelecekte eşim olacak kişi dedim. O gece eve gidince uyuyamadım. Bir sonraki gün ikinci seçmelerde kendisini bir kez daha gördüğümde ilk gün yaşadığım hislerin aynısını yaşadım.

Üçüncü seçmelerden sonra kazananlar listesini duyurduk. Nihan Hanım yetenekli olduğu için o da o listedeydi ve sonrasında provalara başladık. İkinci ve üçüncü provada ona açılmaya karar verdim. ‘Sen benim çocuklarımın annesisin. Çok acil evlenmemiz gerekiyor.’ dedim. O sırada kardeşi evleniyordu.

Yasak Elma'nın Doğan'ı Murat Aygen'in eşiyle ilginç tanışma hikayesi dizi senaryolarını aratmıyor!.. 10

Onlara bizden önce evlenmek istiyorlarsa çabuk olmalarını söyledim. Çünkü o senenin sonuna kadar Nihan ile mutlaka evlenmek istiyordum. Onlar da bizden 20 gün önce evlendi. O günden sonra da hiçbir zaman kendisinden ayrı uyumadım. Kendisini tanımasaydım nerede olurdum bilmiyorum. Belki de hayatımı kendisine borçluyum.

Nihan Aygen ise dergiye verdiği röportaj da o an ki duygularını şu sözlerle ifade etti; “Ben o gün sadece seçmelere odaklandığım için böyle bir şey hiç aklımda yoktu. Üçüncü seçmelerde yan yana oturup konuşurken Murat ‘Hoş geldin’ diyerek hafifçe dizime vurdu. O an aramızda bir enerji akışı oldu.

Yasak Elma'nın Doğan'ı Murat Aygen'in eşiyle ilginç tanışma hikayesi dizi senaryolarını aratmıyor!.. 11

Sanki bir şey olmuş gibi hissettim. Oradan çıktıktan sonra annemi arayıp iyi misiniz diye sordum. Meğerse o an kimseye değil bana bir şey olmuştu. Sonrasında Murat bana duygularını açtığında çok şaşırmıştım. Provalarda da aramızda hep bir iletişim vardı. Sorduğu sorulara ilk önce ben cevap verirdim. Hayat bir şekilde bizi birbirimize bağladı.”