Ana sayfa Dizi Haberleri Camdaki Kız’ın Billur’u Merve Polat bakın en çok hangi rol arkadaşlarını özledi!…

Camdaki Kız’ın Billur’u Merve Polat bakın en çok hangi rol arkadaşlarını özledi!…

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Kanal D ekranlarında yayınlanan ve Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun imzasını taşıyan aynı isimli kitaptan uyarlanan Camdaki Kız dizisi, ikinci sezonuyla da Perşembe akşamları reyting listelerinin hep başında yer aldı ve sezonu zirvede bitirdi!

Dizide başrolde yer alan ve ‘Nalan’ karakterine hayat veren yetenekli oyuncu Burcu Biricik, Camdaki Kız sezon finali yapar yapmaz eşi Emre Yetkin ile birlikte uzun bir tatile çıktı.

Tatil rotasından fotoğrafları sosyal medya hesabından da paylaşan oyuncu aynı zamanda Camdaki Kız dizisindeki rol arkadaşları Nur Sürer ve Enis Arıkan’la da buluşarak hasret gidermişti. Set dışında da iyi anlaştıkları görülen Camdaki Kız ekibi yaz tatilinde birbirini özledi.

Camdaki Kız’da Burcu Biricik’in canlandırdığı ‘Nalan’ karakterinin en yakın arkadaşı ‘Billur’a hayat veren oyuncu Merve Polat son instagram paylaşımında, Selma Ergeç ve Burcu Biricik ile birlikte fotoğrafını yayınlayarak, ‘Aşırı özlediğim birileri’ notunu düştü.

Camdaki Kız'ın Billur'u Merve Polat bakın en çok hangi rol arkadaşlarını özledi!... 124

Burcu Biricik ve Selma Ergeç de rol arkadaşlarının paylaşımını kendi hesaplarında yayınladılar. Usta isimlerle birlikte yetenekli genç oyuncuların bir araya geldiği dizi, hikayesi ve oyunculukları ile beğeni topluyor.

16 Haziran Perşembe akşamı yayınlanan 47. bölümüyle 2. sezonuna veda eden Camdaki Kız, 3. sezonuyla Eylül ayında yeniden Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşacak.