Ana sayfa Sosyal Medya Camdaki Kız’ın Nalan’ı Burcu Biricik’in paylaşımına, Aman Feride görmesin şeklinde yorumlar yapıldı!..

Camdaki Kız’ın Nalan’ı Burcu Biricik’in paylaşımına, Aman Feride görmesin şeklinde yorumlar yapıldı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Camdaki Kız dizisinde canlandırdığı ‘Nalan’ karakteriyle 2 sezondur Kanal D ekranlarında beğeniyle izlenen yetenekli oyuncu Burcu Biricik hem iş hem de özel yaşamında istikrarlı bir duruş sergiliyor.

Ünlü oyuncu, 2006 yılından beri birlikte olduğu reklamcı sevgilisi Emre Yetkin ile 2016 yılında evlenmişti. Mutlu evliliği olan çift zaman zaman sosyal medya paylaşımlarıyla gündeme geliyor.

İş yoğunluğundan arta kalan zamanlarını sık sık seyahat ederek geçiren Burcu Biricik ve Emre Yetkin, gezdikleri rotalardan sosyal medyada da bol bol fotoğraf paylaşıyorlar.

Camdaki Kız'ın Nalan'ı Burcu Biricik'in paylaşımına, Aman Feride görmesin şeklinde yorumlar yapıldı!.. 7

Burcu Biricik’in instagram hesabından yaptığı son paylaşımı ise oldukça romantikti. Eşiyle dudak dudağa pozunu paylaşan ünlü oyuncu hayranlarını mest etti.

Paylaşımına ‘Love’ yazan Burcu Biricik hayranlarından pek çok ‘Maaşallah’ yorumu aldı. Bazı takipçileri ise oyuncunun paylaşımına son derece esprili yorumlarda bulundular.

Bir takipçisi fotoğrafın altına, oyuncunun Camdaki Kız dizisinde Nur Sürer’in canlandırdığı annesi ‘Feride’ karakterine atıfta bulunarak ‘Feride görmesin’ yorumunu yaptı.

Öte yandan Camdaki Kız’ın yeni bölümlerinde Cihangir Ceyhan ile Burcu Biricik ikilisinin hikayede çift olma yönünde ilerledikleri görülüyor. Nalan, kendisine yakın bulduğu Hayriye aşık mı oluyor? Nalan’ın annesi Feride’nin bu durumu öğrendiğini düşündüren dizinin 37. bölüm fragmanı, yeni krizlerin gelmekte olduğunu anlatıyor.