Ana sayfa Dizi Haberleri Fox TV’nin yeni dizisi İyilik’in hikayesi, yine Fox TV’den eski bir diziyi fena halde hatırlatıyor!

Fox TV’nin yeni dizisi İyilik’in hikayesi, yine Fox TV’den eski bir diziyi fena halde hatırlatıyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kış yayın döneminin sonuna yaklaşılırken büyük bir dizi atağına giren Fox TV altı tane yeni yapımı ekrana getirmeye hazırlanıyor. Bu yeni dizilerden bir tanesi de İyilik. Ancak İyilik’in hikayesi eski bir dizinin hikayesini fena halde hatırlatıyor. Hem de yine Fox TV’den.

Fox TV’nin yeni dizisi İyilik, 29 Nisan Cuma akşamı ilk bölümüyle ekrana gelecek. Med Yapım tarafından çekilen dizinin başrollerinde Hatice Şendil, Sera Kutlubey ve İsmail Demirci var. Entrika dolu hikayesiyle dikkat çeken dizinin hikayesi aldatmayla başlayacak.

Özellikle, ilk çıkışını yaptığı Zalim İstanbul’da canlandırdığı iyi kalpli Cemre karakterinden sonra fettan ve yuva yıkan Damla karakteriyle izleyicinin karşısına çıkacak olan Sera Kutlubey, yeni rolüyle izleyiciyi çok şaşırtacak. Dizinin tanıtımlarından, Sera Kutlubey’in bu rolün altından başarıyla kalkacağı anlaşılıyor.

Fox TV’nin yeni dizisi İyilik’in hikayesi, yine Fox TV’den eski bir diziyi fena halde hatırlatıyor! 7

Yönetmen koltuğunda Murat Öztürk’ün oturduğu İyilik dizisinin hikayesi şöyle: Neslihan’ın (Hatice Şendil) dışardan bakıldığında muhteşem, gıpta edilen bir hayatı vardır. Çok mutlu olan Neslihan, kusursuz bir yaşam sürdüğünü zannederken hayatta en güvendiği insanın, kocasının (İsmail Demirci) onu uzun zamandır aldattığını öğrenir. Üstelik de kardeşi yerine koyduğu Damla’yla (Sera Kutlubey). Artık bundan sonra Neslihan için korunaklı hayatından çıkıp mücadeleye girişme zamanıdır.

İyilik dizisinin bu hikayesi yine Fox TV’nin sadece bir yıl önce yayınlanan bir başka dizisi olan Kefaret’i çok hatırlatıyor. Başrollerinde Nurgül Yeşilçay, Mert Fırat, Yurdaer Okur ve Özge Özacar’ın paylaştığı Kefaret dizisi Zülfü Livaneli’nin Konstantiniyye Oteli isimli romanından uyarlanmıştı.

Bu dizide, kızı kaçırılan Zeynep, takip eden süreçte kocasının kendisini, kardeş gibi gördüğü yan komşusu Meltem’le aldattığını öğreniyordu. Bunun üzerine Zeynep, konforlu ve rahat hayatını bırakıp tek başına hayat mücadelesi veriyordu. Bir sezon süren Kefaret dizisi reytinglerde bir türlü istenilen sonucu alamayınca Temmuz 2021’de yayınlanan 35. bölümüyle ekranlara veda etmişti.

Kefaret ve İyilik dizilerinin hikayelerinin benzerliği oldukça dikkat çekici. Dolayısıyla İyilik dizisinin nasıl bir fark yaratacağı büyük bir merakla bekleniyor. Dizilerin hikayesindeki ve karakterlerindeki benzerlik, İyilik dizisiyle ilgili merakı iyice artırmış durumda.