Ana sayfa Dizi Haberleri Dram türünde aradığını bulamayan Aşk 101’in Işık’ı İpek Filiz Yazıcı yeniden bir gençlik dizisinde!

Dram türünde aradığını bulamayan Aşk 101’in Işık’ı İpek Filiz Yazıcı yeniden bir gençlik dizisinde!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Son dönemin dikkat çeken genç oyuncularından biri olan İpek Filiz Yazıcı, Aşk 101 dizisiyle kariyerinin ilk çıkışını yapmıştı. Türkiye’de bugüne kadar çekilmiş en iyi gençlik dizilerinden biri olarak tanımlanan Aşk 101’den sonra genç oyuncu yine aynı türden bir yapımla ekrana gelmeye hazırlanıyor.

Ay Yapım tarafından Netflix için çekilen ve senaryosu Meriç Acemi tarafından kaleme alınan Aşk 101 dizisinin ilk sezonu çok beğenilince ikinci sezonu da çekilmişti. Dizi başrol oyuncuları Pınar Deniz, Kaan Urgancıoğlu, Alina Boz, Selahattin Paşalı, İpek Filiz Yazıcı ve Mert Yazıcıoğlu’nun kariyerinde de önemli bir adım olmuştu.

Özellikle kariyerinin başındaki İpek Filiz Yazıcı’nın dikkatleri üzerine çekmesini sağlayan dizi çok beğenilmişti. İpek Filiz Yazıcı, bir gençlik dizisi olan Aşk 101’in başarısının ardından tercihini dram içerikli bir yapım olan kısa süre önce Fox TV’de ekrana gelen Son Nefesime Kadar’da rol almıştı.

Dram türünde aradığını bulamayan Aşk 101’in Işık’ı İpek Filiz Yazıcı yeniden bir gençlik dizisinde! 7

Genç oyuncu bu dizide usta oyuncular Nurgül Yeşilçay ve Emre Kınay’la birlikte oynama fırsatı edinmişti. Ancak İngiliz yapımı Happy Valley isimli diziden uyarlanan yapım reytinglerden çok kötü sonuç almış ve beşinci bölümüyle final yapmıştı. Bu durum İpek Filiz Yazıcı için tam bir hayal kırıklığı olmuştu.

Genç oyuncu bu hayal kırıklığından sonra şansını yeniden bir gençlik dizisinde denemeye karar verdi. Genç oyuncu, Nimet Erdem ile Veli Kaya’nın senaryosunu kaleme aldığı dizisinde başrolü yakışıklı oyuncu Atakan Hoşgören ile paylaşacak. Dizinin yönetmenliğini 4N1K serisi ile büyük ses getiren Murat Onbul üstleniyor.

Mayıs başında sete çıkacak olan dizinin haziran ayında seyirciyle buluşması planlanıyor. Bir gençlik dizisi olacağı tahmin edilen İçimizdeki Ateş’in konusuyla ile ilgili henüz detaylı bir açıklama yapılmadı.