Ana sayfa Dizi Haberleri Camdaki Kız’ın Nalan’ı da ayrılığın çok uzun sürdüğünün farkında! Dizide yeni bir dönem başlıyor!…

Camdaki Kız’ın Nalan’ı da ayrılığın çok uzun sürdüğünün farkında! Dizide yeni bir dönem başlıyor!…

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranlarında Perşembe akşamları yayınlanan  OGM Pictures imzalı Camdaki Kız dizisi Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı adlı kitabından uyarlandı.

İlk gündeme geldiği dönemde büyük bir heyecan yaratan dizide Burcu Biricik ve Feyyaz Şerifoğlu baş rolde yer alıyor. İkilinin yakın zamanda Kırmızı Oda dizisine konuk oyuncu olmaları ve ekran uyumu nedeniyle de büyük beğeni toplamaları diziye ilgiyi artırmıştı.

Dizi geçtiğimiz yılın son günlerinde yayınlanan 26. bölümüyle yeni yıl tatiline girdi. İki haftadır ekranlarda olmayan dizinin 27. bölümünü izleyici merakla bekliyor.

Burcu Biricik instagram paylaşımında yeni bölümün fragmanını yayınlayarak, ‘Çok ayrı kaldık ama haftaya buluşuyoruz’ notunu düştü.

Camdaki Kız'ın Nalan'ı da ayrılığın çok uzun sürdüğünün farkında! Dizide yeni bir dönem başlıyor!... 16

Burcu Biricik’in başarıyla canlandırdığı ‘Nalan’ karakteri 26. bölümde Sedat ile Melisa’nın aşk yaşadığı anların görüntülerini izlemiş ve gözyaşlarına boğulduğu sahnede bölüm son bulmuştu.

Dizinin 20 Ocak Perşembe akşamı yayınlanacak 27. bölümünün fragmanında,  Nalan’ın, at gözlüğünü çıkartıp kocası Sedat’ın gerçekte kim olduğunu daha iyi anlayacağı görülüyor. Dizinin hikayesinde, Nalan’ın gerçekleri öğrenmesi ile birlikte her şey değişeceğe benziyor.

Dizinin yeni bölümünde Sedat ve Melisa’nın birlikte olduğu videoyu izleyen Nalan’ın hayatında yeni dönem başlıyor. Sedat ve Muzaffer ile yüzleşen Nalan, ayrılık kararı alıyor.

Camdaki Kız’da artık Sedat’ın olmadığı, yalanların olmadığı ve Nalan’ın kendi tercihlerinin öne çıkacağı yeni bir dönem başlıyor.