Ana sayfa Sosyal Medya Onur Seyit Yaran’a hayranlarından çok anlamlı doğum günü hediyesi!

Onur Seyit Yaran’a hayranlarından çok anlamlı doğum günü hediyesi!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 13 Ocak, yani dün Kardeşlerim dizisinin çok sevilen oyuncusu Onur Seyit Yaran’ın doğum günüydü. Yetenekli oyuncu 26 yaşına girdi. Hayranları da Yaran’ın doğum gününü unutmadı ve yakışıklı oyuncuya çok anlamlı bir hediye sundu.

2016 yılında Best Model Of Turkey yarışmasında birinci olduktan sonra oyunculuğa adım atan Onur Seyit Yaran, Kalk Gidelim ve Vuslat’ın ardından üçüncü dizisi olan Kardeşlerim’le kariyerinde çok büyük bir adım attı. Kardeşlerim dizisinde canlandırdığı Doruk karakteriyle oyunculuktaki performansını geliştiren yakışıklı oyuncu ününe ün kattı.

Dün, yani 13 Ocak Perşembe günü Onur Seyit Yaran’ın doğum günüydü. Hayranları yakışıklı oyuncunun doğum gününü unutmadı ve ona çok anlamlı bir doğum günü hediyesi sundu. Onur Seyit Yaran’ın Türk ve İranlı hayranları Mardin’deki bir ilkokula, Lösemili Çocuklar Vakfı’na (LÖSEV), İran’daki sokak hayvanlarına bağışta bulundu.

Onur Seyit Yaran’a hayranlarından çok anlamlı doğumgünü hediyesi! 17

Onur Seyit Yaran’a hayranlarından çok anlamlı doğumgünü hediyesi! 18

Onur Seyit Yaran’a hayranlarından çok anlamlı doğumgünü hediyesi! 19

Hayranlarının, Onur Seyit Yaran’ın doğum günü için yaptığı bu bağışlar büyük takdir topladı. Yakışıklı oyuncunun hayranları, Yaran’ın doğum gününü kutlayan mesajlar paylaşırken bu anlamlı hediye sunanları da takdir etti.

Bu arada Kardeşlerim dizisi bir süredir oyuncularda çıkan koronavirüs vakaları sebebiyle çekimlere ara vermek zorunda kalmıştı. Dizinin başrol oyuncuları Celil Nalçakan, Eren Ören, Yiğit Koçak, Onur Seyit Yaran ile Su Burcu Yazgı Coşkun’un testleri pozitif çıkmıştı.

Ancak oyuncular iyileşti ve sete döndü. Büyük bir heyecanla beklenen Kardeşlerim dizisinin yeni bölümü, yaklaşık iki haftalık ayrılıktan sonra 15 Ocak Cumartesi akşamı ATV ekranında olacak.