Ana sayfa Sosyal Medya Camdaki Kız’ın Pera’sı Leyla Feray’ın küçüklük fotoğrafı hiç değişmemiş dedirtti!..

Camdaki Kız’ın Pera’sı Leyla Feray’ın küçüklük fotoğrafı hiç değişmemiş dedirtti!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –ATV’nin geçtiğimiz sezon yayınlanan İkimizin Sırrı dizisinde canlandırdığı ‘Neva’ karakteriyle çıkış yapan oyuncu Leyla Feray, Kanal D’nin Camdaki Kız dizisine geçtiğimiz sezon dahil olmuştu.

Camdaki Kız’a  ‘Ressam Pera’ karakteriyle katılan ve performansıyla Camdaki Kız’ın sadık izleyicisinden kısa sürede övgü dolu yorumlar alan oyuncu, dizinin Eylül ayında başlayacak yeni sezon bölümlerinde yeniden izleyici karşısına çıkacak.

Sosyal medya paylaşımlarıyla da adından söz ettiren Leyla Feray, annesinin doğum gününü kutladığı son instagram paylaşımıyla adından söz ettirdi.

Camdaki Kız'ın Pera'sı Leyla Feray'ın küçüklük fotoğrafı hiç değişmemiş dedirtti!.. 7

Ünlü İşletmeci Lal Dedeoğlu’nun kızı olan oyuncu sosyal medyada, annesi ile birlikte yer aldığı küçüklük fotoğrafını yayınladı. Ekranlarda yeteneğiyle olduğu kadar duru güzelliğiyle de dikkat çeken oyuncunun çocukken de aynı güzellikte olduğu takipçilerinin gözünden kaçmadı.

Geçtiğimiz aylarda verdiği bir röportajda annesiyle ilişkisi ile ilgili samimi açıklamalarda bulunan oyuncu, “Anne-kız hep bağımız çok güçlüydü, hala da öyle. Dışarıdan öyle görünmese de geleneksel bir aileyiz diyebilirim. Özel günlerde, tatillerde bütün aile bir araya gelmeye özen gösteririz. Güzel sofralarda buluşuruz. Ailemin her ferdiyle aramdaki bağ son derece güçlüdür” ifadelerini kullanmıştı.