Ana sayfa Sosyal Medya Camdaki Kız’ın setinde tam bir kaos yaşanıyor!..

Camdaki Kız’ın setinde tam bir kaos yaşanıyor!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Kanal D ekranında yayınlanan Camdaki Kız dizisi perşembe akşamları çok iyi reytingleri ile sezonun en başarılı yapımları arasında yer alıyor.

Dizide Burcu Biricik ile Feyyaz Şerifoğlu ikilisine Enis Arıkan, Tuğrul Tülek, Devrim Yakut, Nur Sürer, Selma Ergeç ve Tamer Levent’in de aralarında bulunduğu deneyimli oyuncu kadrosu eşlik ediyor.

Gülseren Budayıcıoğlu’nun kitabından uyarlanan Camdaki Kız, dram hikayesiyle perşembe akşamları izleyiciyi duygudan duyguya sürüklese de dizinin setinde oyuncular oldukça eğlenceli vakit geçiriyor. Dizinin setinden son paylaşılan aşağıdaki videoda “Bu bölüm gerçekten de kaos” ifadelerine yer verildi.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Camdaki Kız (@camdakikiz)’in paylaştığı bir gönderi

Camdaki Kız, 24 Kasım Perşembe akşamı 58. bölümüyle ekrana gelecek. İzleyiciyi yeni bölümde yine çok heyecanlı sahneler bekliyor. Geçtiğimiz hafta Cana’nın Sedat’tan hamile olduğunu öğrenen Nalan’ın, giderek isyana dönüşen ve yeni bir hayat için artık tüm gemileri yakan halini görmeye başlıyoruz.

Camdaki Kız'ın setinde tam bir kaos yaşanıyor!.. 7

İzleyici bu hafta ekrana gelecek bölümde, Nalan’ın duygu ve ruh değişimlerini çarpıcı sahnelerle izleyecek. Dizinin sosyal medya hesabında yapılan  “Nalan artık geleceğe umutla bakıyor!” paylaşımı da merakları iyice artırdı.

Bakalım Nalan, mutsuz evliliğini bitirmek ve artık Hayri ile yeni bir hayata başlamak için bir takım cesur adımlar atabilecek mi?