Ana sayfa Dizi Haberleri Yalı Çapkını dizisi üzerinden Çöp Adam dizisine izleyici aranıyor!

Yalı Çapkını dizisi üzerinden Çöp Adam dizisine izleyici aranıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranında yeni sezonun en iyi çıkışını gerçekleştiren Yalı Çapkını dizisi, elde ettiği çift haneli reyting oranlarıyla da sezonun en başarılı iki projesinden birisi oldu. Gönül Dağı ile birlikte izleyici sadakati en yüksek dizi konumuna gelen Yalı Çapkını, Star TV’nin izlenme oranlarına da çok olumlu katıklar sundu.

Star TV ekranında yayını 1 hafta ertelenen ve 30 Kasım Çarşamba akşamı izleyicilerle buluşacak olan Çöp Adam dizisi de heyecanla beklenen bir proje. Her iki dizinin de yapımcısı OGM Pictures. Hem Yalı Çapkını hem de Çöp Adam dizilerinin hikayesinin gücü ise son dönemde önemli dizilerin oluşmasını sağlayan Gülseren Budayıcıoğlu’ndan başkası değil…

OGM Pictures imzasını taşıyan Çöp Adam dizisinin de Star TV ekranında başarılı olabilmesi adına her türlü tanıtım faaliyeti yürütülüyor. Yalı Çapkını dizisinin sosyal medya hesaplarından Çöp Adam için destek paylaşımları yapılmasına kadar, izleyicilerin ilgisini kazanmak için çeşitli yollar deneniyor.

Yalı Çapkını dizisi üzerinden Çöp Adam dizisine izleyici aranıyor! 7

Yalı Çapkını dizisi için yayınlanan fragmanlar milyonlarca kez izleniyor ve bu nedenle de OGM Pictures yetkilileri dizi fragmanlarına Çöp Adam reklamları yerleştirmeye başladı.

Büyük heyecana neden olan Yalı Çapkını dizisinin ilk 5 saniyesinde Çöp Adam dizisinin afişini gören izleyiciler bir hayli şaşırdı. Yalı Çapkını dizisi üzerinden Çöp Adam için seyirci bulma çalışmaları anlaşılan bir süre devam edecek.

Yalı Çapkını dizi hayranları ise Ferit ile Seyran’ın hikayesine o kadar çok düştü ki, gözleri yeni bölümden başka hiçbir şey görmüyor. Cuma akşamları yayınlanan Yalı Çapkını, bu başarılı çıkışı ile birlikte OGM Pictures imzalı diğer dizilerin de dikkat çekmesini sağlayacaktır.

Çöp Adam’ın da yayınlara başlaması ile birlikte Yalı Çapkını dizisiyle arada bir geçişgenlik olur mu, OGM Pictures daha önce denenen bu tür bir adımı atar mı? Bu sorunun yanıtını ilerleyen dönemde alacağız gibi gözüküyor.