Ana sayfa Dizi Haberleri Can Nergis’ten Yasak Elma’ya veda, bomba gibi yeni diziye merhaba!

Can Nergis’ten Yasak Elma’ya veda, bomba gibi yeni diziye merhaba!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında izleyicilerle Pazartesi akşamları buluşmaya devam eden Yasak Elma dizisinde oyuncu sirkülasyonu devam ediyor… Diziye yeni katılan Emre Dinler olurken, ayrılan isimler ise Can Nergis ile Mert Altınışık oldu… Bu ikili dizideki karakterlerinin ömürleri tamamlandığı için yapımdan ayrıldılar…

Can Nergis, Yasak Elma’ya veda etti belki ama yeni dizi anlaşmasını da hemen gerçekleştirdi. Başarılı oyuncu, yeni dizisinde Erdal Beşikçioğlu ile birlikte rol alacak. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre Can Nergis anlaşmasını yaptı. O3 Medya’nın yeni dizisinde iki güçlü ismin yer alması da yapımı şimdiden öne çıkarttı.

Can Nergis'ten Yasak Elma'ya veda, bomba gibi yeni diziye merhaba! 8

Behzat Ç’nin yepyeni bölümlerini yepyeni bir kadro ile çekileceğinin ortaya çıktığı şu günlerde, Erdal Beşikçioğlu’nun da bomba gibi bir projede yer alacağı ortaya çıkmıştı.

Projenin detayları saklandığı için net bilgiler veremiyoruz. Ancak Şenol Sönmez’in yönetmen koltuğunda oturduğu dizi için ünlü isimlerle yeni anlaşmaların da yakın olduğunu belirtebiliriz.

Dizinin çekimleri için hazırlıkların tamamlanması ve oyuncu arayışlarının sonuçlanması bekleniyor.