Ana sayfa Dizi Haberleri Baraj dizisinde öyle bir hata yapıldı ki, bunun sonu iyi görünmüyor!

Baraj dizisinde öyle bir hata yapıldı ki, bunun sonu iyi görünmüyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay -Son dönemde lebaleb kelimesinin çok fazla kullanıldığı siyaset ortamından dizi ortamına, “ağzına kadar dolmuş” anlamına gelen bu kelimenin hakkını veren bir dizi var, Baraj… Biran Damla Yılmaz, Feyyaz Duman, Gizem Karaca, Burak Yörük ve Sumru Yavrucuk dizinin başrollerinde bulunuyor.

Fox TV’nin Salı akşamları izleyicilerle buluşmakta olan iddialı dizisi, son dönemde bir miktar reyting düşüşü yaşıyor ve izleyicilerden de hikayesindeki absürtleşmekte olan detaylar nedeniyle tepkiler geliyor. Peki nedir bu absürtleşme durumu?

Dizinin her yeni bölümünde lebaleb entrika var… Hatta o kadar bir hal aldı ki Yasak Elma’yı bile geçebilecek bir duruma doğru gidiliyor. Tabii ki Yasak Elma absürd komedi yapımı sınıfına doğru kaydığı için bu kadar entrikanın abartılması sorun yaratmıyor.

Ancak Baraj dizisi dram dizisi ve gerçek hayat ile bağdaşlığını her geçen bölüm daha da çok kaybediyor… Mesela 31. yeni bölümde Bahar’ın bir kardeşi ortaya çıkacak. Bir genç kadın gelecek, “Biz kardeşiz” diyecek.. Sonra da bu ikisi kanka olacak ve Bahar onu Nehir’n evine ajanı olarak yerleştirecek. Bahar, Nehir’in hamileliğinin sahte olduğunu bu ajanı sayesinde öğrenecek ve eline büyük bir koz geçirecek.

Baraj dizisinde öyle bir hata yapıldı ki, bunun sonu iyi görünmüyor! 7

Nasıl ama, tek bir bölümde birçok dizide haftalarca anlatılacak bir hikaye hızını Baraj’ın 16 Mart Salı akşamı yayınlanacak olan yeni bölümünde göreceksiniz.

Bahar ve Nehir bu savaşı neden yapıyor? Nazım için… Peki Nazım kim? Nehir’in eski aşkı, Bahar’ın kocası… Baraj dizisi her geçen hafta absürd komediye doğru ilerliyor ve senaristler bunu bilerek mi yapıyor, yoksa büyük bir hata mı işliyor bilinmez…

Ancak Baraj dizisi dram yapımı görüntüsünde absürd komedi tarzına doğru geçiş yapmak üzere, bizden uyarması… Ayrıca dizinin entrikaya bu kadar fazla bel bağlaması reytinglerin yükselmesini sağlamadı. Aksine bazı dizi hayranları artık doğal hayat ile paralellikten uzaklaştığı için Baraj dizisini yavaş yavaş terk etmeye bile başladı…

İşte 16 Mart Salı akşamı yayınlanacak olan Baraj 31.bölüm fragmanı: