Ana sayfa Sosyal Medya Can Yaman kendi markasını dünyaya yaymayı hedefliyor!

Can Yaman kendi markasını dünyaya yaymayı hedefliyor!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Can Yaman yurt dışında ki ününe ün katmaya devam ediyor. Türkiye’de baş rolünde yer aldığı ‘Erkenci Kuş’ dizisiyle hayatının dönüm noktasını yaşayan Can Yaman’ı o günden bu yana tutabilen yok. Ardından çektiği diziler ‘Erkenci Kuş’ kadar tutulmasa da Can Yaman, İtalya’da gördüğü büyük ilgi üzerine bu ülkeye yerleşti ve belki de hayatının en doğru kararını verdi.

Yeni dizi projeleri için İtalya’ya yerleşen Can Yaman dünyaya açıldı. İş hayatına yoğunlaştı. Önceki günlerde Venedik Film Festivali’ne katılan Yaman, İtalya’da kendi adını taşıyan bir parfüm çıkarmıştı. Ünlü oyuncu kendi ismini tüm dünyaya bu parfüm ile yaymayı hedefliyor. Bu hedefi kapsamında parfümden elde edilen geliri de çocuklar için harcamayı taahhüt eden oyuncu, hedefinin para kazanmak olmadığını, ismini markalaştırmak olduğunu da göstermiş oldu.

Can Yaman kendi markasını dünyaya yaymayı hedefliyor! 7

İnstagram paylaşımlarıyla da parfümünün reklamını yapan Can Yaman yukarıdaki  paylaşımıyla ‘Can Yaman Mania’ adını taşıyan parfümünün satışının başladığını duyurmuştu. Gösterilen ilgi nedeniyle parfümün satıldığı internet sitesi çöktü! Can Yaman, kısa sürede tükenen parfümünden elde edilen geliri, çocuklar için kurduğu derneğe bağışlayacağını açıklamıştı. Can Yaman’ın parfümünün fiyatı bin 500 lira!

İtalya’da çekilecek Sandokan adlı dizi için Türkiye’den ayrılan Can Yaman, söz konusu dizinin çekimleri bir türlü başlayamasa da bugüne kadar ülkede birçok projeye imza attı. Yakışıklı oyuncunun baş rolünde yer alacağı ‘Sandokan’ dizisinin çekimleri ertelendi. Geçtiğimiz günlerde dizinin çekimlerinin önümüzdeki yıl başlayacağı duyuruldu. Ancak hayranlarının üzüntüsü kısa sürdü.

Can Yaman’ın eylül ayının sonunda Roma ve Palermo’da RTI ve Lux Vide tarafından çekilecek olan yeni dizi projesi Violet Like the Sea’de ünlü İtalyan aktris ve model Francesca Chillemi’yle başrol oynayacağı duyuruldu. Dizinin çekimleri eylül ayı sonunda başlayacak.