Ana sayfa Dizi Haberleri Sadakatsiz dizisi yeni sezona büyük gururla başlıyor!

Sadakatsiz dizisi yeni sezona büyük gururla başlıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında ilk sezonda çok başarılı bir çıkış yapan Sadakatsiz dizisi, ikinci sezon için gün sayıyor. Dizinin 15 Eylül’de 32. bölümü ile ekrana gelme ihtimali var. Henüz Kanal D’den yeni sezon duyurusu gelmedi ama ekip bir süredir çekimleri sürdürüyor.

Sadakatsiz dizisinde ikinci sezon öncesi tüm ekibin moralini yükselten ve gururlanmasına neden olan gelişmeler yaşanıyor… Dizinin İspanya’da yayınlanmaya başlaması büyük bir başarı olarak kayıtlara geçti.

Ancak bundan daha büyük başarı ise İspanyol izleyicilerin diziye yönelik yüksek ilgisi oldu. Türk dizilerinin İspanya’da yayılma hızını artıracak olan Sadakatsiz, Antenna 3 isimli kanalda ilk bölümüyle yayınlandı.

İnfiel ismiyle izleyicilerin karşısına çıkan dizinin yüzde 18 gibi çok yüksek bir izlenme payı elde etmesi büyük bir başarı olarak belirtiliyor. Dizi gün birincisi olmakla kalmadı, Aralık 2020’den bu yana en çok izlenen yabancı dizi unvanını da elde etti.

İşte Sadakatsiz dizi ekibi böyle büyük bir gururun ışığında ikinci sezona hazırlanıyor. İspanya’daki bu başarıların ardından dizinin yurt dışı satışlarının da patlama yapması bekleniyor.

Cansu Dere, Caner Cindoruk ve Melis Sezen üçlüsünün başrolünde yer aldığı dizi Haziran başında sezon finali yaptı. Yaklaşık 3 aylık arada dinlenen ve enerji depolayan ekip artık yeni sezona hazır. Dizinin çok yakında ikinci sezon başlama tarihinin resmi olarak duyurulması bekleniyor.