Ana sayfa Dizi Haberleri Can Yaman, Hande Erçel ile başrolde buluşması beklenen El Turco dizisi için hazırlıklara başladı!

Can Yaman, Hande Erçel ile başrolde buluşması beklenen El Turco dizisi için hazırlıklara başladı!

tarafından kadir kadir

TelevziyonGazetesi.com / Detay – Bir süredir kariyerine İtalya’da devam eden Can Yaman, 14 Haziran’da Türkiye’de yayın hayatına başlayacak Disney Plus’a çekilecek “El Turco” dizi için Ay Yapım ile el sıkışmıştı. Yarı kurmaca yarı gerçek bir hikayenin anlatılacağı dizi de kadın karakter için kulislerde Hande Erçel ile görüşüldüğü konuşuluyordu.

Geçen haftalarda ortaya atılan bir iddia Can Yaman’ın bu dizideki partnerinin en son rol aldığı Sen Çal Kapımı’nın elde ettiği uluslararası başarıdan sonra dünya çapında bir isme dönüşen Hande Erçel olacağı yönündeydi. Türk dizi dünyasının iki yıldız isminin partner olacağı iddiası bile ikilinin hayranlarını heyecanlandırmaya yetti.

Henüz bu iddiayla ilgili net bir açıklama gelmese de kulislerde bazı gelişmeler olduğu konuşuluyor. Buna göre Hande Erçel’in projeyle anlaşması bir hafta içinde sonuçlanacak. Dizinin konusunu çok beğendiği belirtilen Hande Erçel’in tek çekincesinin Can Yaman ile birlikte oynamak olduğu iddia ediliyor.

Can Yaman, Hande Erçel ile başrolde buluşması beklenen El Turco dizisi için hazırlıklara başladı! 7

Yarı kurmaca yarı gerçek bir hikayenin anlatıldığı proje Can Yaman, Osmanlı akıncısı “El Turco”yu canlandıracak. Dizi, II. Viyana Kuşatması sonrası İtalya’nın Moena köyüne yerleşmesini ve köyü derebeylere karşı özgürleştirmesini konu ediyor.

Can Yaman, tarihin ve kurgunun iç içe geçtiği “El Turco” için hazırlıklara başladı. Oyuncu dizi için özel bir spor çalışması içine girdi.

Yönetmenliğini bugüne kadar Ezel, Babil, Karadayı gibi başarılı dizilere imzasını atan Uluç Bayraktar’ın üstleneceği El Turco dizisi Osmanlı’nın Viyana Kuşatması zamanında geçecek. Dizi, tarihçi ve yazar Orhan Yeniaras’ın El Turco isimli romanından uyarlanacak. Kitap, Osmanlı’nın IV. Mehmed devrinde gerçekleşen Viyana Kuşatması’nın bilinmeyenlerini anlatıyor.