Ana sayfa Sosyal Medya Çok eleştirilen Erşan Kuneri filmiyle gündemde olan Zafer Algöz’den yeni dizi anlaşması!

Çok eleştirilen Erşan Kuneri filmiyle gündemde olan Zafer Algöz’den yeni dizi anlaşması!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Usta oyuncu Zafer Algöz, sadece oyunculuk yeteneği ile değil aynı zamanda yazdığı kitaplarla ve youtube ortamındaki sanat camiasının arka planında yaşananları anlattığı videolarla da gündemde olan bir isim.

Zafer Algöz, en son Erşan Kuneri isimli Netflix dizisinde de Cem Yılmaz’ın ekibinde yer alan isimlerden birisiydi… Cem Yılmaz ile uzun süredir birlikte projeler yapan Zafer Algöz, dizilerin de vazgeçilmez isimleri arasında bulunuyor.

Son günlerde Erşan Kuneri dizisinin Gibi isimli projeye benzetilmesi üzerinden tartışmaların içinde yer alan Zafer Algöz, sert çıkışları ile sosyal medyada bir hayli konuşuldu. Ünlü oyuncunun yeni rolü de şimdiden ortaya çıktı.

1961 yılında Kars’ta dünyaya gelen ünlü oyuncu, en son televizyon ekranında Üç Kuruş isimli dizideki Nezih karakteri ile yer almıştı.. Uzun yıllardır hem dizi hem de sinema sektöründe birbirinden önemli projelerde yer alan usta oyuncu, şimdi de Medyapım’ın hazırladığı Ru isimli dizi ile anlaşma sağladı.

Meryem Uzerli’nin de kadrosunda yer aldığı, Mert Yazıcıoğlu’nun planlama sorunu nedeniyle ayrıldığı dizide netleşen ikinci isim Zafer Algöz oldu.

Ru dizisinde Tümsek isimli karakter ile yer alacak olan ünlü oyuncunun, hikayenin en etkili isimlerinden birisi olması bekleniyor.