Ana sayfa Dizi Haberleri Can Yaman hem mütevazi hem de doğal! Babası Güven Yaman ile sanki arkadaş gibi

Can Yaman hem mütevazi hem de doğal! Babası Güven Yaman ile sanki arkadaş gibi

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz – 8 Kasım 1989 İstanbul doğumlu olan Can Yaman, dün babası Güven Yaman ve dostları ile birlikte doğum gününü kutladı. Kutlamanın ardından gece yarısı kameraların karşısına çıkan ünlü oyuncu, sempatik halleri ile beğeni topladı.

Baba ile oğulun samimi halleri de dikkatleri çekti.Babasına espriler yapan, birlikte doğal ve samimi pozlar veren Can Yaman’ın aileye verdiği değer de aslında bu görüntülerle kendini gösteriyor.

Birçok ünlü isim ailesiyle görüntülenmek istemez iken, Can Yaman, babası ile sanki arkadaşı gibi kameralar önünde samimi diyaloglar kurup, en doğal hallerini herkesi yansıtabiliyor.

Erkenci Kuş dizisiyle popülerliğini dünya çapında artıran Can Yaman, 30 yaşına giriş yaptığı için tatlı bir burukluk yaşadığını ifade etti.

Güven Yaman ise, oğlunun hayatının aslında 30 yaş ile yeni başladığını ona da söylediğini belirtti ve “Bence bundan sonra hayat onun için daha güzel olacak. Daha eğlenceli, daha başarılı olacak” dedi.

Ünlü oyuncu da 30’dan sonra hayatının daha iyi olacağını kendisinin de hissettiğini vurguladı.

Dileklerinden de bahseden Can Yaman, “Dileğim benim her zaman, ailemin, sevdiklerimin, arkadaşlarımın, kardeşlerimin, annemin, babamın sevdiğim kim varsa yanımda olmasıdır, hayatta olmasıdır. Tek dileğim budur kendimle ilgili. Allah, sağlık ve sıhhat versin cümlemize. Sağlık olduktan sonra her şey bir şekilde yoluna giriyor. İnsan kalbini temiz tutsun, şükretsin Allah istediğini veriyor” diye konuştu.

Can Yaman’ın bu kadar ünlü ve tanınan birisi olması karşında sergilediği mütevazi tavır, kendini yükseklerde görmeyen tarzı onu daha da büyütüyor, daha da çok sevilmesini sağlıyor.

Hayranları da babası Güven Yaman’a böyle bir evlat yetiştirdiği için takdirlerini iletiyor.

İşte Uçankuş TV’de yayınlanan o röportaj: