Ana sayfa Sosyal Medya Can Yaman ile ilgili eski sevgilisi İtalyan Diletta Leotta’dan ortalığı karıştıracak açıklama!

Can Yaman ile ilgili eski sevgilisi İtalyan Diletta Leotta’dan ortalığı karıştıracak açıklama!

tarafından kadir kadir

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Can Yaman, Erkenci Kuş ve Bay Yanlış dizilerinden sonra kariyerine İtalya’da başrolünü Francesca Chillemi ile paylaştığı “Viola Come Il Mare” dizisi ile devam ediyor. Yakında Disney Plus için çekimleri başlayacak yeni bir projene de hazırlanan yakışıklı oyuncunun ismi bu günlerde rol arkadaşı Francesca Chillemi ile anılıyor.

Bir süredir birlikte oldukları konuşulan ikiliden Can Yaman’ın instagram hesabından Francesca Chillemi ile pozlarını “Güneş gibi güzel” notuyla paylaşması haklarında çıkan aşk dedikodularını doğrular nitelikte.

Fakat Can Yaman cephesinde bu gelişmeler yaşanırken daha önce birlikte olduğu İtalyan güzel Diletta Leotta’dan eski aşkı ile ilgili gelen açıklamalar akılları karıştırdı.

Can Yaman ile ilgili eski sevgilisi İtalyan Diletta Leotta’dan ortalığı karıştıracak açıklama! 8

Güzel spiker, bir İtalyan gazetesine verdiği röportajda; 2021 sonunda ayrıldığı oyuncunun güven sorunu olduğunu söyledi. Diletta Leotta’nın “Can, 2017 yılında bir kadın tarafından aldatılmış ve bu yüzden de kalbi kırılmış” açıklamaları üzerine gözler Can Yaman’ın 2017 yılında ayrıldığı Bestemsu Özdemir’e çevrildi.

Yakışıklı oyuncu ile aşkını o yıl bitiren Bestemsu Özdemir’in Can Yaman tarafından ihanete uğradığı konuşulmuştu. Ancak Diletta Leotta’nın iddiası, tam aksini gösterdi. Bu olay üzerine Can Yaman’ın kadınlara karşı sergilediği tavır ve sözler birçok defa eleştirilmişti. 29 yaşındaki Bestemsu Özdemir, o dönem ayrılıkla ilgili ‘İki tarafta ne yaşandığını biliyor. Benim alnım ak, olmadı, yürümedi. Anlaşamadık ve ayrıldık” demişti.

Can Yaman ile ilgili eski sevgilisi İtalyan Diletta Leotta’dan ortalığı karıştıracak açıklama! 9