Ana sayfa Sosyal Medya Bade İşçil, uzun bir aradan sonra yeniden dizi setlerinde!

Bade İşçil, uzun bir aradan sonra yeniden dizi setlerinde!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 1983 yılında İstanbul’da dünyaya gelen ve Azur isimli bir oğlu da bulunan Bade İşçil’i dizi hayranları en son Aşk 101 isimli Netflix projesinde Işık karakteriyle izlemişti.

2018 yılında final yapan Ufak Tefek Cinayetle dizisindeki Pelin karakterinden bu yana televizyon dizilerinde yer almayı tercih etmeyen oyuncu, çok fazla zamanını aldığı için daha planlı projeler istiyor.

Aşk 101’den sonra Gain platformunda yayınlanacak dijital bir dizi için anlaşma yapan oyuncu, uzun bir aradan sonra yeniden sete çıkmayı bekliyor. Bade İşçil, Aslında Özgürsün isimli yeni dijital dizide kadın haklarının öne çıkacağı bir hikayede yerini alacak.

Senaryo çalışması yapan, okuma provalarına katılan oyuncu sette çekimlere de başlayacaklarını duyurdu. Oğlu ile de ilgilendiğini ve farklı bir şey yapmadığını anlatan oyuncu, yeniden dizi setlerine döndüğü için memnun.

Ünlü yazar Duygu Asena’nın aynı isimli kitabından uyarlanan projede Deniz Çakır ile birlikte Bade İşçil, başrolde bulunuyor. Oyuncu sete çıktı ve çalışmalara başladı. Ancak İstanbul’u etkisi altına alan kar yağışları nedeniyle de sete bir süre ara verildi.

Belgin ve Berna isimli iki kadının eğlenceli ve hayatı sorgulayan hikayesinin yansıyacağı Aslında Özgürsün dizisi heyecanla beklenen bir yapım oldu.

İş kadını Berna ile umutsuz ev kadını Belgin’in birbirlerine tutunma hikayesini izleyeceğiniz Aslında Özgürsün, kadın psikolojisine farklı pencereden bakan bir yapım olacak.

Alican Yücesoy, Burak Yamantürk, Berk Cankat, Saygın Soysal, Ceren Taşçı, Sergen Deveci, Perihan Savaş, Nükhet Duru ve Zuhal Olcay da bu projede yer alan isimler arasında bulunuyor.