Ana sayfa Sosyal Medya Can Yaman, İtalya’da yeni bir aşk mı yaşıyor?

Can Yaman, İtalya’da yeni bir aşk mı yaşıyor?

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Oyuncu Can Yaman İtalyada, ‘Sandokan’ projesinin çekimlerinin önümüzdeki yıla ertelenmesinin ardından yeni bir teklifi değerlendirmişti. Oyuncu, Roma ve Palermo’da çekilecek olan, RTI ile birlikte Matilde ve Luca Bernabei’nin Lux Vide’ı tarafından üretilen yeni dizi projesi ‘Violet Like the Sea’de baş rolde yer alıyor.

Can Yaman’a ‘Violet Lile The Sea’da ünlü İtalyan aktris ve model Francesca Chillemi eşlik ediyor. İtalyan spiker sevgilisi Diletta Leotta’dan ayrıldığı iddia edilen Can Yaman’ın yeni rol arkadaşı ile  samimi görüntüleri, ‘Can Yaman yeni bir aşka mı yelken açtı’ sorularını gündeme getirdi.

Can Yaman instagram hesabından paylaştığı fotoğrafla da kafa karıştırdı. Fotoğrafta Chillemi’nin Yaman’a bakışları dikkatlerden kaçmadı. Kimi takipçileri ikilinin bakışlarının ardında reklam olduğu yorumunu yaparken kimi takipçileri de İtalyan güzelinin gönlünü Can Yaman’a kaptırdığı şeklinde yorumlarda bulundu.

Can Yaman, İtalya’da yeni bir aşk mı yaşıyor? 7

Diletta Leotta ile fotoğraflarını instagram sayfasından silmeyen Can Yaman’ın İtalya’nın en güzel kadınlarından biri olarak gösterilen rol arkadaşı Francesca Chillemi ile adının aşk dedikodusuna karışması yabancı basında da haber oldu.

Öte yandan Can Yaman’ın çekimler için gittiği Polermo’daki otelinin önünde izdiham yaşandı. Hayranları oyuncuyu görebilmek için otel kapısına toplandı. Yakışıklı oyuncu bu anları da instagram hesabından takipçileriyle paylaştı.

 

View this post on Instagram

 

Can Yaman (@canyaman)’in paylaştığı bir gönderi