Ana sayfa Dizi Haberleri Ve üzücü haber geldi! Fox TV’nin bir dizisi daha final yapıyor!

Ve üzücü haber geldi! Fox TV’nin bir dizisi daha final yapıyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kısa süre önce daha yeni yayınlanmaya başlayan Uzak Şehrin Masalı için final kararı alan Fox TV’den yeni bir final haberi daha geldi. Fox TV’nin çok sevilen dizisi Son Yaz’ın final yapmasına karar verildiği açıklandı.

Gazeteci Birsen Altuntaş haberinde, final kararının ekibe duyurulduğunu açıkladı. Habere göre başrollerinde Hafsanur Sancaktutan ve Alperen Duymaz’ın bulunduğu Son Yaz, 26. bölümüyle ekranlara veda edecek.

Geçen sezon zengin oyuncu kadrosuyla çok iyi reytingler alan, ikinci sezonda ise baştan aşağı hikaye değişikliğine gidilen O3 Medya yapımı dizi, ikinci sezonunda bir türlü istenen rakamlara ulaşamamıştı. Kanal yönetimi de daha fazla beklemeden Son Yaz dizisinin final yapmasına karar verdi.

Ve üzücü haber geldi! Fox TV'nin bir dizisi daha final yapıyor! 7

Fox TV, çok kısa süre önce, bu sezon yayına başlayan Uzak Şehrin Masalı isimli dizinin de final yapmasına karar vermişti. Reytingleri daha ilk bölümde düşük gelen dizinin altıncı bölümde final yapacağı duyurulmuştu.

Bu hızlı iptal kararlarında, Fox TV’nin elinde çok fazla yeni dizi projesi bulunmasının etkisi olduğu belirtiliyor. Elinde daha bekleyen bir sürü proje olan kanal, yeni dizileri yayınlayacak gün bulamadığından reytingi düşük giden dizilerin hiç beklemeden ve acımadan final yapmasına karar veriyor.

Cumartesi akşamları yayınlanan Son Yaz dizisi, 15 Ekim Cumartesi akşamı yayınlanacak 26. bölümüyle ekranlara veda edecek.