Ana sayfa Sosyal Medya Can Yaman poz vermelere doymuyor!

Can Yaman poz vermelere doymuyor!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Şu sıralar ‘Mania’ adını verdiği yeni parfüm markasıyla Türk ve İtalyan basınının gündeminde olan Can Yaman sosyal medyada verdiği pozlara bir yenisini daha ekledi.

Yakışıklı oyuncu, önü açık gömleği ve ağzında purosu ile verdiği pozla hayranlarının yüreğini hoplattı. Sporu hayatının merkezine aldığı her halinden belli olan oyuncu, paylaşımlarında kaslı vücudunu da sürekli gözler önüne seriyor.

Can Yaman poz vermelere doymuyor! 10

Can Yaman’ın instastorysinde ki fotoğrafı da takipçilerinde merak uyandırdı. Havuz da gün batımını izlerken fotoprafını paylaşan Can Yaman’ın nerede olduğu merak edildi.

Can Yaman poz vermelere doymuyor! 11

Can Yaman’ın parfüm markasının tanıtımı için verdiği pozların yankıları devam ederken, yeni paylaşımı, ‘Can Yaman poz vermelere doymuyor’ dedirtti.

2020 yılının sonbaharından bu yana İtalya’da kendisine yeni bir kariyer çizen Can Yaman, İtalya ve Türkiye arasında mekik dokuyor.

Bir yandan İtalya’da yayınlanacak olan ‘Sandokan’ adlı dizinin hazırlıklarını sürdüren oyuncu özel hayatında da Diletta Leotta ile evliliğe doğru giden bir yolculuğun içinde.

Can Yaman poz vermelere doymuyor! 12

İtalya’da da en az Türkiye’de ki kadar meşhur olan Can Yaman zaman zaman sokakta hayranlarının ilgisinden yürüyemese de bu ilgiden hiç rahatsız değil. Hayranları ile sokaktaki her karşılaşmasında onlara sıcak şekilde davranan Can Yaman, bu tavırları ile de İtalyan hayranları tarafından çok seviliyor.

Can Yaman poz vermelere doymuyor! 13

Oyuncu ayrıca, sadece İtalya’da satışa çıkartılan parfümünden elde edilecek gelirin ihtiyaç sahibi çocuklara bağışlanacağı haberiyle de bir kez daha gönülleri fethetti.