Ana sayfa Sosyal Medya Hande Erçel sevgilisi Kerem Bürsin’e poz verdi sosyal medya yıkıldı!

Hande Erçel sevgilisi Kerem Bürsin’e poz verdi sosyal medya yıkıldı!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Güzel oyuncu Hande Erçel son dönemin parlayan yıldızlarından, Hem iş yaşamı, hem de aynı dizi de rol aldığı ve aşk yaşadığı Kerem Bürsin ile güzel giden ilişkisi ile sürekli adından söz ettiriyor.

Sosyal medyayı aktif olarak kullanan Erçel’in Instagram’da da 23 milyonu aşkın takipçisi var. Oyuncunun son paylaşımı, ‘Hande bikinili pozlara doymuyor’ dedirtti. Yeşil bikinisi ile fit vücudunu gözler önüne seren Erçel beğeni yağmuruna tutuldu.

Hande Erçel sevgilisi Kerem Bürsin’e poz verdi sosyal medya yıkıldı! 8

Sevgilisi Kerem Bürsin’de güzel oyuncunun fotoğrafının altına, ‘Wow Wow Wow kim çekmiş böyle inanılmaz bir fotoyu!!!’ yorumunu yaptı. Sevgilisinin yorumunu karşılıklsız bırakmayan Erçel’in tepkisinden fotoğrafı Kerem Bürsin’in çektiği anlaşıldı. Hande Erçel’in fotoğrafı 3 milyondan fazla beğeni aldı.

Hande Erçel sevgilisi Kerem Bürsin’e poz verdi sosyal medya yıkıldı! 9

Maldivler’de yaptıkları aşk tatili sonrası ilişkilerini gizlemeyen ünlü çift sosyal medya paylaşımlarında da aşklarını dile getirmekten çekinmiyor. Hemen hemen her paylaşımlarında birbirlerine övgüler yağdıran Hande Erçel ile Kerem Bürsin çifti sosyal medyada ki flörtleşmeleriyle de sürekli magazin basınına haber oluyor.