Ana sayfa Dizi Haberleri Can Yaman projeleri sıralıyor! Disney Plus dizisinden sonraki projesi de belli oldu!

Can Yaman projeleri sıralıyor! Disney Plus dizisinden sonraki projesi de belli oldu!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bir yıldır İtalya da yaşayan ve orada birçok projenin yanı sıra bir dizide başrol oynayan Can Yaman arka arkaya projeleri sıralıyor. Sırada Disney Plus için çekeceği dizi bulunan oyuncunun yılan hikayesine dönen Sandokan dizisinin çekimlerinin de kesinleştiği öğrenildi.

İtalya’da gördüğü büyük ilgi üzerine dizi teklifi alan Can Yaman bir yıldır bu ülkede yaşıyor. Can Yaman’ın aslında İtalya’ya gidiş sebebi Sandokan isimli dizide başrolü oynayacak olmasıydı. Ancak dizinin çekimleri pandemi sebebiyle ertelendi ve bir türlü başlayamadı.

Can Yaman projeleri sıralıyor! Disney Plus dizisinden sonraki projesi de belli oldu! 7

Can Yaman bu arada İtalya’da reklam filmlerinde oynadı, televizyon programlarına katıldı. Ardından Violet As The Sea isimli dizinin başrolünde yer aldı. Dizinin ilk bölümü 6 Mart’ta ekrana gelecek. Yakışıklı oyuncu ayrıca kendi adına parfüm çıkardı ve hayat hikayesini anlatan İtalyanca bir kitap basıldı.

Türkiye’de yaz aylarında yayınına başlayacak dijital yayın platformu Disney Plus, Türkiye’de bir dizi çekmesi için Can Yaman’a teklif götürdü. Can Yaman da teklifi kabul edince yakışıklı oyuncunun bir sonraki projesi belli oldu. Can Yaman, Ay Yapım tarafından çekilecek dizinin çekimleri için çok yakında Türkiye’ye gelecek ve bir süre burada kalacak. Çekimlerin dört ay süreceği belirtiliyor.

Öte yandan Can Yaman’ın bir yıldır bir türlü başlayamayan Sandokan dizi çekimleri için de set tarihi belli oldu. Dizinin çekimleri yaz aylarında, muhtemelen Disney Plus projesi bittikten sonra başlanacak. Sandokan’ın da çekimleri dört ay sürecek.

Can Yaman’ın İtalyan makarna markası De Cecco ile sözleşmesini de yenilediği gelen bilgiler arasında. Yakışıklı oyuncu makarna markasının reklamlarında oynayacak.