Ana sayfa Sosyal Medya Kim der iki çocuk annesi diye! Meryem Uzerli’nin bu pozları çok konuşulur!..

Kim der iki çocuk annesi diye! Meryem Uzerli’nin bu pozları çok konuşulur!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Uzun yıllar Almanya’da yaşayan ve ülkede oyunculuk yapan, pek çok yapımda rol alan güzel oyuncu Meryem Uzerli, Türk izleyicinin hayatına ise fenomen dizi Muhteşem Yüzyıl’da canlandırdığı ‘Hürrem Sultan’ karakteriyle girdi.

Uzerli, ‘Hürrem Sultan’ karakteriyle hem Türkiye’de hem de dünyada kısa sürede gönüllerde taht kurdu. Muhteşem Yüzyıl  ile ünü dünyanın pek çok ülkesine ulaşan Meryem Uzerli, bir dönem hiç gündemden düşmeyen bir isimdi.

Dizi devam ederken tükenmişlik sendromuna yakalandığı söylendi ve ani bir şekilde diziyi bırakarak doğup büyüdüğü Almanya’ya gitti. Bu süreçte iki kızı dünyaya gelen Meryem Uzerli, yurt dışındaki projelerde yer almaya başladı.

Uzun süredir ekranlardan uzak olan güzel oyuncu sosyal medya paylaşımlarıyla da sürekli gündem oluyor. Şu sıralar Türkiye’de olan oyuncu fotoğrafçı Fethi Karaduman’ın objektifine verdiği pozlarla çok konuşulacak.

Kim der iki çocuk annesi diye! Meryem Uzerli'nin bu pozları çok konuşulur!.. 9

Fotoğrafları instagram hesabından da paylaşan oyuncunun pozları takipçilerine ‘Kim der iki çocuk annesi!’ dedirtti. Düzgün ve fit vücuduyla da dikkat çeken oyununun fotoğrafları hayranlarından tam not aldı.

Kim der iki çocuk annesi diye! Meryem Uzerli'nin bu pozları çok konuşulur!.. 10

Öte yandan oyuncu önümüzdeki Mayıs ayında gerçekleşecek  ‘Uluslararası Asya Film Festivali’nin gönüllü elçiliğini yapıyor.

2019’da festivalin Los Angeles’ta düzenlenen organizasyonunda jüri başkanlığı yapan Uzerli, Mayıs 2022’de bu kez TV yıldızlarının ödüllendirileceği ve İstanbul’da gerçekleşecek ‘Asya Dünyası Dizileri Ödül Töreni’nin elçisi olduğunu duyurmuştu.

Kim der iki çocuk annesi diye! Meryem Uzerli'nin bu pozları çok konuşulur!.. 11

Projenin gönüllü elçiliğini üstlenen Uzerli, Uluslararası Asya Film Festivali projesinin bir parçası olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirmişti.

Uluslararası jüri ve 40’tan fazla ülkenin katılacağı organizasyonda sektörün dünyaca ünlü yapımcıları, yönetmenleri, oyuncuları ilk kez düzenlenecek ödül töreninde İstanbul’da ağırlanacak.

Üç gün boyunca sürecek olan festivalde yeni TV dizilerinin ön izlemeleri ve özel seçkilerin gösterimleri yapılacak.