Ana sayfa Dizi İzle Masum 2 Mayıs Pazar 406. bölümde Ahem ölüyor!

Masum 2 Mayıs Pazar 406. bölümde Ahem ölüyor!

tarafından ker_def

Kanal 7 ekranlarında izleyicilerle haftanın her günü buluşmakta olan Masum dizisinin 2 Mayıs Pazar günü 406. bölümü yayınlanacak. Yeni bölümde Ahem hayatını kaybetti. Dizinin yeni bölümünde yaşanacaklarla ilgili detayları haberimizin devamında bulabilirsiniz.

Masum’da bugün Mira ve Daram’ın düğününde tüm aileyi yıkacak bir gelişme yaşanır. Ahem’in ölümünden sonra yıkılan Kokila ve Gopi’yi yeni hayatlarında neler bekliyor? Daram sonunda düğüne yetişir ve Mira’nın Sanskar’la evlenmesini engeller. Mira ve Daram nihayet yeniden evlenir. Gopi o sırada sürekli Ahem’i arar fakat ulaşamaz.

Düğün törenleri tamamlandığında eve yabancı adamlar gelir ve bir cenaze getirir. Cenazenin kime ait olduğunu anlayamayan Gopi örtüyü kaldırdığında büyük bir şok yaşar. Ahem’in öldüğü gerçeğiyle yüzleşen Modi ailesi yıkılır. Ahem’in ölümüyle yerle bir olan Gopi felç geçirir. Aradan geçen sekiz yılda Modi ailesindeki tüm dengeler değişir. Yeni hayatlarında Kokila ve Gopi’yi neler bekliyor?

Masumiyetin hırsla harmanlandığı Masum hafta içi 15:20, hafta sonu ise 16:00’da Kanal 7 ekranlarında…

Senaryo: Gautm Hegde, Jyoti Tandon, Ved Raj, Bhavna Vyas, Akash Derin

Yönetmen: Bhagwan Yadav, Pawan Kumar

Oyuncular: Giaa Manek, Rucha Hasabnis, Devoleena Bhattacharjee, Rucha Hasabnis, Muhammed Nazım, Vishal Singh, Rupal Patel