Ana sayfa Sosyal Medya Can Yaman ve İtalyan sevgilisinin tekne tatilinden pozları olay oldu!

Can Yaman ve İtalyan sevgilisinin tekne tatilinden pozları olay oldu!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Can Yaman, rol aldığı dizilerinin yayınlandığı İtalya’da büyük bir sevgiyle hayranları tarafından karşılanıyordu. Zaman zaman bazı televizyon programlarında yer almak ve bir dizi röportaj için ülkeye gidiyordu.

Geçtiğimiz yaz Özge Gürel ile birlikte başrolünü oynadığı Bay Yanlış isimli romantik komedi dizisinin 14. bölümde final yapmasının ardından Oyuncu İtalya’ya gitti ve orada yaptığı anlaşmalar nedeniyle de bir süredir ülkede.

İtalyan bir yapımcı ile anlaşan Can Yaman, şu sıralarda Sandokan isimli bir dizide rol almak için hazırlanıyor. Bu arada bir de makarna reklamında oynadı.

Can Yaman, İtalya’da tanıştığı ünlü spiker Diletta Leotta ile de büyük bir aşk yaşıyor. Bir ara çiftin ayrıldığı söylentileri dolaşmıştı ama ikili, son olarak birlikte gittikleri tatilden ‘beraberiz, mutluyuz’ mesajını verdiler.

İkilinin tatil pozları ise sosyal medyada bir anda yayıldı. Muhteşem bir manzara eşliğinde bir tekne turu yaptıkları görülen aşıkların romantik halleri, takipçileri tarafından da beğeni topladı.

İşte Can Yaman ve sevgilisi Diletta Leotta’nın başbaşa aşk tatilinden dikkat çeken pozları…

Can Yaman ve İtalyan sevgilisinin tekne tatilinden pozları olay oldu! 9

Can Yaman ve İtalyan sevgilisinin tekne tatilinden pozları olay oldu! 10

Can Yaman ve İtalyan sevgilisinin tekne tatilinden pozları olay oldu! 11