Ana sayfa Sosyal Medya İlhan Şen’e ilk rolünü hangi ünlü oyuncuya benzerliğinin getirdiğini biliyor musunuz?

İlhan Şen’e ilk rolünü hangi ünlü oyuncuya benzerliğinin getirdiğini biliyor musunuz?

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Fox TV’de yayınlanan Aşk Mantık İntikam dizisinde canlandırdığı ‘Ozan’ karakteriyle geniş bir hayran kitlesi edinen İlhan Şen Youtube’da yayınlanan Talu Talks programında, arama motoru Google’ da hakkında en çok sorulan soruları yanıtladı.

Yakışıklı oyuncu programda, hayranlarının kendisi hakkında merak ettiği pek çok soruya yanıt verdi. Bulgaristan’ın  üçüncü büyük şehri Şumnu’da doğan oyuncu, küçük yaşta Türkiye’ye geldiğini söyleyerek. “Bulgaristan’a her sene giderim, annem öğretmen, babam makine mühendisi, benden 9 yaş küçük kız kardeşim doktor, pek çok konudaki disiplinimi anneme borçluyumdur” dedi.

Yıldız Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü’nden mezun olan oyuncu, “Mesleğim mühendislik, işim oyunculuk bu ayrımı seviyorum. Okul bittikten sonra 3 yıl inşaat mühendisliği yaptım, şantiye şefliği de yaptım ancak kendime çok vakit ayıramadığım için bıraktım” dedi.

İlhan Şen'e ilk rolünü hangi ünlü oyuncuya benzerliğinin getirdiğini biliyor musunuz? 7

Üniversite yıllarında para kazanmak için modellik yaptığını da söyleyen İlhan Şen, “İtalya’ya gittim, orada her markanın kendince manken stili var, ben de Dolce& Gabbana,  Armani ve İntimissimi gibi markalar için modellik yaptım” şeklinde konuştu.

Oyunculuk kariyerine, 2018 yılında Kanal D’de yayınlanan ve Kenan İmirzalıoğlu’nun baş rolde olduğu Mehmed: Bir Cihan Fatihi dizisiyle başlayan oyuncu, oradaki rolünün kendisine Kenan İmirzalıoğlu’na benzerliğinden dolayı geldiğini söyleyerek, ‘İlk rolüm için auditiona bile gerek kalmadı çünkü Kenan İmirzalıoğlu’nun abisini canlandıracaktım ve benzerlikten dolayı seçildim” açıklamasını yaptı.

Aşk Mantık İntikam dizisindeki partneri Burcu Özberk hakkında övgü dolu sözler söyleyen ünlü oyuncu; “Burcu’ya ‘Yeteneklim benin’ derim. İşinin çok ehli bir oyuncu, onunla çalışmak büyük şans” dedi.

İlhan Şen’in, Aşk Mantık İntikam dizisinde en çok zorlandığı sahnelerden, vücudundaki dövmelere kadar pek çok konudaki soruya samimiyetle yanıt verdiği programın tamamını aşağıda izleyebilirsiniz.