Ana sayfa Dizi Haberleri Can Yaman’ın Bay Yanlış final kararından sonra neden apar topar İtalya’ya gittiği anlaşıldı!

Can Yaman’ın Bay Yanlış final kararından sonra neden apar topar İtalya’ya gittiği anlaşıldı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Özge Gürel ile başrolünde oynadığı Fox Tv’nin Bay Yanlış dizisinin final yapacağı dizinin takipçilerini bir hayli üzdü ancak bu hafta 2 Ekim Cuma günü yayınlanacak 14. bölümle dizi final yapacak. Final kararının alınmasının ardından çekimler de bir kaç gün önce bitirilmişti.

Can Yaman’ın final kararı alınması ve çekimlerin bitmesinin ardından bir anda İtalya’ya gitmesi merak konusu oldu. Oyuncunun siyah ve üzerinde kanatlar olan bir maske ile havalimanından yaptığı bir paylaşım dikkat çekti. Sosyal medyada bir anda merak konusu olan bu paylaşımla oyuncunun İtalya’ya gittiği öğrenildi.

Daha sonra Can Yaman’ın İtalya’da uçaktan indikten sonra havalimanı apronunda İtalyan hayranları tarafından yoğun bir ilgiyle karşılandığı görüntüler sosyal medyaya düştü. Yaman’ın konakladığı otelin önünde de yine hayranları kuyruk oldu.

Can Yaman'ın Bay Yanlış final kararından sonra neden apar topar İtalya'ya gittiği anlaşıldı! 8

Sevgi gösterileri arasında karşılanan Can Yaman’ın neden apar topar İtalya’ya gittiği ortaya çıktı. Oyuncu, bir TV programına katılmak için İtalya’daydı ancak yayınlanan bir başka fotoğrafla Can Yaman’ın İtalya’da yaşayan Türk asıllı yönetmen Ferzan Özpetek ile buluştuğu görüldü.

Özpetek’in yeni bir proje için mi Can Yaman ile görüştüğü henüz bilinmiyor ancak bu sürpriz buluşmanın ardından ne çıkacağı da merak konusu oldu.

tv100’de yer alan haberde Can Yaman’ın İtalya’nın TV5 kanalının bir programına katılmak için ülkeye gittiği öğrenildi.

Can Yaman'ın Bay Yanlış final kararından sonra neden apar topar İtalya'ya gittiği anlaşıldı! 9