Ana sayfa Dizi Haberleri Can Yaman’ın dizisiyle ilgili yeni iddia! Kadın başrol ünlü bir yabancı oyuncu olacak!

Can Yaman’ın dizisiyle ilgili yeni iddia! Kadın başrol ünlü bir yabancı oyuncu olacak!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yakışıklılığıyla dünyayı kasıp kavuran Can Yaman nihayet çok yakında dizi çekmek üzere Türkiye’ye dönecek. Disney Plus için çekilecek diziyle ilgili bir iddiaya göre başrol kadın oyunculardan biri ünlü bir yabancı aktris olacak.

Bir yıldır İtalya’da yaşayan ve burada birçok projeye imza atan Can Yaman, Disney Plus için çekeceği dizi için çok yakında Türkiye’ye geri dönüyor. Yakışıklı oyuncu bir süre çekimler için Türkiye’de kalacak.

Dolayısıyla yeni dizinin çekimlerine çok yakında başlanacak. Ancak dizinin kadın başrol oyuncusu hala kesinleşmedi. Bu konuda ortalıkta birçok iddia dönüyor. Bir iddiaya göre Can Yaman başrol kadın oyuncusunun, daha önce Erkenci Kuş’ta birlikte oynadıkları ve büyük başarı yakaladıkları Demet Özdemir’le birlikte oynamak istiyor.

Can Yaman’ın dizisiyle ilgili yeni iddia! Kadın başrol ünlü bir yabancı oyuncu olacak! 7

Ancak yine iddialara göre Demet Özdemir bu duruma çok sıcak bakmıyor. Ancak diziyi çekecek olan Ay Yapım, ikiliyi bir araya getirmek üzere harekete geçti. Buna göre Ay Yapım, Can Yaman İtalya’dan gelince iki oyuncuyu bir yemekte bir araya getirecek.

Bu arada Demet Özdemir’in adı, Kerem Bürsin’le de geçiyor. Disney Plus için çekilecek dizide iki oyuncuyu bir araya getirme çabası sürüyor. Bu arada Kerem Bürsin ve Demet Özdemir’in bir araya gelme ihtimali iki oyuncunun hayranlarını çok heyecanlandırdı.

Can Yaman’ın yeni dizisiyle ilgili bir iddia daha var. Buna göre dizide iki kadın başrol oyuncusu bulunacak. Kadın oyunculardan biri Türk, diğeri ise ünlü yabancı bir aktris olacak. Şimdi bu ünlü yabancı aktrisin kim olduğu çok büyük merak konusu.