Ana sayfa Sosyal Medya Ünlü oyuncu Pelin Karahan’ın Paris romantizmi!..

Ünlü oyuncu Pelin Karahan’ın Paris romantizmi!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Ünlü oyuncu Pelin Karahan, bir döneme damgasını vuran Kavak Yelleri dizisinde canlandırdığı ‘Aslı’ karakteriyle şöhreti yakaladı.

Oyuncu en son Kıbrıs Zafere Doğru isimli TRT1 dizisiyle ekranda yer aldı. Final kararı alınan dizinin Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ndeki çekimleri geçtiğimiz yılın son günlerinde tamamlandı.

Pelin Karahan da ‘İnci’ karakterine duygusal vedası ile sosyal medyada dikkatleri çekmişti. Oyuncu, dizinin çekimlerinin bitmesinin ardından İstanbul’a döndü. Yılbaşında ailesiyle birlikte kayak tatili yapan oyuncu boş vakitlerini çocukları ve arkadaşları ile zaman geçirerek değerlendiriyor.

İmajında yenilik yapan oyuncu yeniden mi setlere dönecek derken Pelin Karahan Paris’te ortaya çıktı. Oyuncu, 2014 yılında evlendiği iş insanı eşi Bedri Güntay ile romantizm şehri Paris’e gitti.

Ünlü oyuncu Pelin Karahan'ın Paris romantizmi!.. 8

Paris’teki anlarını sosyal medya hesabından paylaşan güzel oyuncu keyifli halleriyle de dikkat çekti. Geçtiğimiz günlerde bir röportaj veren oyuncu, şimdilerde dinlenmeye çalıştığını söyleyerek, bazı projeler için görüşmelerinin sürdüğünü ama çok fazla dinlenmeyeceğini, yeniden setlere döneceğini söylemişti.

Ünlü oyuncu Pelin Karahan'ın Paris romantizmi!.. 9

Geçtiğimiz ay, baş rolünde olduğu festival filmi  Dalgalar ve İzler ile gündemde olan oyuncunun yeni projesini hayranları merakla bekliyor.