Ana sayfa Sosyal Medya Can Yaman’ın en huysuz ve sessiz olduğu anlar!

Can Yaman’ın en huysuz ve sessiz olduğu anlar!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Can Yaman, kariyerine İtalya’da devam ediyor. Sandokan isimli dizinin ardından yeni bir proje için daha anlaşma yapan oyuncu, iki dizi için şimdiden imzayı attı. Sandokan 2022 yılına ertelendi, diğer dizi için ise Eylül ayında çekimlerin başlaması bekleniyor.

Kendi ismiyle parfüm markası çıkartarak markalaşma çabası içinde olan oyuncu, hayranlarından her geçen gün daha da çok ilgi görüyor. Sosyal medyada milyonca takipçisi tarafından övgülerle bahsedilen Can Yaman hakkında bazı detaylar da röportajlarında ortaya çıkıyor.

Can Yaman’ın huzursuz ve kendisini rahatsız hissetiği anlar genelde sabah saatleri oluyor. Oyuncu sabah saatlerinde çok huysuz olduğunu söyledi. Kendisine gelmekte zorlanan Can Yaman, sabah saatlerinde sesizleştiğini ve huysuzluk sergilediğini söyledi.

Öğleden sonra kendisine gelen oyuncu ancak gün batımından sonra neşeli olabiliyor. Gün batımına kadar Can Yaman’ı farklı birisi gibi görebilirsiniz. Ancak gün batımından sonra neşesi yerine gelen oyuncu, daha pozitif birisine dönüşüyor.

Can Yaman, geceleri yaşamayı çok seviyor. Uykusuzluk çektiğini de itiraf eden oyuncu, yine de gece yaşamından vazgeçmeye niyetli değil.

Can Yaman hırslı birisi ve bir şeyi aklına koyarsa mutlaka başarmak istiyor. Masa başında bir işe başladıktan sonra bunun kendisine uygun olmadığını düşünerek bir ajansa yazıldı ve sonrasında oyunculuk macerası başladı.

Can Yaman, Türkiye’de kendisini gösterdi ama kariyerine devam etme konusunda İtalya’yı tercih ederek hayatının en önemli kararlarından birisini verdi.