Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Melisa Aslı Pamuk, yangınlarda zarar gören hayvanlarla ilgilendi!

Melisa Aslı Pamuk, yangınlarda zarar gören hayvanlarla ilgilendi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Geçen sezon Yeni Hayat ve sonrasında TRT’nin Hay Sultan isimli projelerinde başrolde yer alan Melisa Aslı Pamuk, İzmir’de ortaya çıktı. Ünlü oyuncu, arkadaşı İrem Helvacıoğlu ile birlikte bir çiftlikte bulunan ve orman yangınlarında zarar gören hayvanlara yardımcı oldu.

Melisa Aslı Pamuk, hayvanların çok kötü durumda olduğunu ve gördüklerinden çok etkilendiğini belirtti. Oyuncu, “Şahit olmak istemezdim. İyi ki de geldim. Bir şekilde yardımcı olmak için. Sesleri çıkmıyor. Acı çektiğini hissediyorsun” diye konuştu.

Yangınlar çıktığı zaman bölgeye gitmek istediğini söyleyen oyuncu, kendisine gelmemesi tavsiyesinde bulunulduğunu söyledi. Hayvanların tedavileri ve bakımlarına yardım eden Melisa Aslı Pamuk ile İrem Helvacıoğlu bunun kendilerini iyi hissettirdiğini söyledi.

İki ünlü oyuncu çiftlikte yer alan ve orman yangınlarında zarar gören tüm hayvanlarla yakından ilgilendi. Hayvanların yanıklarına pansuman yapan ve krem süren iki oyuncu, ayakları felç olan boğalara da masaj yaptı. Görüntüleri aşağıdaki videoda izleyebilirsiniz.