Ana sayfa Sosyal Medya Can Yaman’ın hayata bakışı ve hiç sevmediği insanlar!

Can Yaman’ın hayata bakışı ve hiç sevmediği insanlar!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kariyerine İtalya’da devam eden Can Yaman, hem yeni anlaşmalar yaparak yoluna emin adımlarla devam ediyor hem de ismini dünya markası yapmanın adımlarını atıyor. Bu hedefi için daha çok çalışması gereken oyuncu, hem hırslı hem de yaratıcı adımlar atıyor. İki yeni dizi anlaşmasının yanı sıra kendi ismini taşıyan parfüm markası çıkartmak da oyuncunun önemli adımları arasında yer alıyor.

Yılın televizyon karakteri ödülünü olarak İtalya’da bir kez daha gündem olan Can Yaman, kişisel zevkleri ve hayata bakış açısıyla da dikkatleri çekiyor. Can Yaman için güzelliğin güçlü bir anlamı var… Can Yaman, güzel şeyleri seviyor. Hayatın getirdiği tüm güzelliklerden dolayı Allah’a teşekkür eden oyuncu, hayatından çok memnun.

Can Yaman'ın hayata bakışı ve hiç sevmediği insanlar! 8

İtalya’da üst üste iki dizi anlaşması yapan Can Yaman, özel hayatında ise Diletta Leotta ile büyük bir aşk yaşıyor. Oyuncu, kariyerinin zirvesinde ve attığı her adım büyük bir dikkatle takip ediliyor.

Her şeyi gölgeleyen karanlığa dikkat çeken Can Yaman, İstanbul Boğazı’nın gece manzarasına göndermede bulundu. Oyuncu, karanlığın güzel şeyleri bazen gölgeleyebildiğini söyledi. Bu düşünce tarzı oyuncunun hayata bakışıyla ilgili bilgiler de veriyor.

Can Yaman'ın hayata bakışı ve hiç sevmediği insanlar! 9

Kendisini İstanbul Boğazı’nda çok mutlu hisseden Can Yaman, yaz başında sevgilisi ile Türkiye tatili yaptı. Boğaz manzarasında ailesiyle sevgilisini tanıştıran Can Yaman, güzel anılar biriktirdi.

Can Yaman için bir insanda en dikkat ettiği şey gözleri. Eğer bir kişinin gözleri anlamlı bakıyor ise, ünlü oyuncu o kişiden etkileniyor.

Kibirli insanları hiç sevmediğini dile getiren oyuncu, bunun insanı hem sinirli hem de aceleci yaptığını düşünüyor.