Ana sayfa Sosyal Medya Demet Özdemir’in en çok önem verdiği kişisel bakım detayı!

Demet Özdemir’in en çok önem verdiği kişisel bakım detayı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Demet Özdemir, Erkenci Kuş başarısından sonra dram rolünde Doğduğun Ev Kaderindir ile güçlü bir sınav verdi. Hem komedi hem dram rollerini başarıyla canlandırabileceğini gösteren oyuncu, yeni sezon öncesi gelen teklifleri hala değerlendiriyor.

Henüz yeni sezonda ne yapacağı netleşmeyen ünlü oyuncuya olan ilgi de her geçen gün artıyor. Hayranlarının sosyal medyadan yakından takip ettiği ünlü oyuncu, her sözü ve yaptığı ile de milyonları etkiliyor.

Demet Özdemir’in kendisini iyi hissetmesini sağlayan şey ortaya çıktı. Ünlü oyuncu Demet Özdemir, dizi çekimlerinden sonra sinema filminin çekimlerini de tamamladı. İddialı diziler için teklif alan oyuncu, yeni sezon için henüz kararını vermedi.

Demet Özdemir'in en çok önem verdiği kişisel bakım detayı! 8

Hayranları ünlü oyuncunun kariyerinde atacağı yeni adımı heyecanla bekliyor. Demet, kişisel bakımına çok önem veriyor. Ünlü oyuncu özellikle de saçlarına çok özen gösteren de bir ünlü isim…

Sosyal medya hesabından son günlerde şık pozlarını paylaşan ve saçları da ışıl ışıl parlayan bir Demet Özdemir görebilirsiniz. Bunun altında oyuncunun saçlarına verdiği aşırı önem yer alıyor.

Saçlarının güzel görünmesi ünlü oyuncu için vazgeçilmez bir durum… Kadınlar için saçlarının çok önemli olduğunu söyleyen oyuncu, şöyle konuştu:

Demet Özdemir'in en çok önem verdiği kişisel bakım detayı! 9

“Bence hepimiz için bu geçerli. Saçlarımız iyi göründüğünde kendimizi daha iyi hissediyoruz. Her anın daha da keyfini çıkarıyoruz, modumuzu yüksek tutuyoruz. Benim için saçlarımın iyi görünmesi demek uzun ve güçlü olması demek. Sağlıklı uzasın diye kestirmek zorunda kalmamak demek. Bir uzun saç tutkunu olarak, istediğim modeli özgürce yapabilmek demek.”