Ana sayfa Sosyal Medya Can Yaman’ın kişiliğini çok güzel anlatan ince bir söz!

Can Yaman’ın kişiliğini çok güzel anlatan ince bir söz!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Can Yaman kendisini herkesin söylediği kadar yakışıklı bulmuyor. Ünlü oyuncu Can Yaman fizik özellikleri ile hep göz önünde bulunan bir oyuncu. Ancak onun tercihi yeteneklerinin görülmesi olurdu…

Can Yaman bir klasik olan şu felsefeye inanıyor: ” Çirkin doğmuş olsaydım, herkes yeteneğimi fark ederdi.” Ünlü oyuncu fotoğrafını instagram’da paylaşırken bir filtre kullanmıyor. Hatta röportaj yaptığı zaman gazetecilerden fotoğraflarının düzeltilmesini de istemiyor.

Özgüveni yüksek diye düşünebilirsiniz. Ancak Can Yaman, doğal olmayı daha çok önemsiyor. Birçok hayranı Can Yaman’ı çok yakışıklı buluyor. Ünlü oyuncu ise bu konuda kendisine sorulan soruya verdiği yanıt ile mütevazi bir kişiliği olduğunu gösterdi.

Can Yaman, şöyle konuştu: “Bana yakışıklılığım hakkında konuşan başkaları olmasaydı, hatırlamazdım, çünkü kesinlikle zamanımı aynaya bakarak geçirmiyorum. Ama kesin olan bir şey var: Kendimi diğerlerinin beni gördüğü kadar yakışıklı görmüyorum. Hayatım bağlılık etrafında dönüyor ve kesinlikle yüzeysellik değil. ”

Can Yaman’ın bu sözleri aslında kişiliğini çok iyi anlatan ince ifadeler barındırıyor.