Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Çok Bekledim olmadı, Özcan Deniz yeni projesini buldu ama bir sürpriz var!

Sen Çok Bekledim olmadı, Özcan Deniz yeni projesini buldu ama bir sürpriz var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Özcan Deniz, en son Seni Çok Bekledim isimli Star TV dizisinde yer aldı. İrem Helvacıoğlu ile başrolünde yer aldığı dizinin konseptini kendisi belirleyen Özcan Deniz, büyük emek harcamıştı.

Ancak Seni Çok Bekledim dizi macerası sadece 13 bölüm sürdü. İzleyici ilgisi az oldu ayrıca İrem Helvacıoğlu ile Özcan Deniz de birbirine pek yakıştırılmadı. Büyük eleştiriler alan dizinin ömrü kısa oldu ama her iki başrol oyuncusu da kısa sürede yeni projeler buldu.

İrem Helvacıoğlu, Baş Belası isimli atv dizisine başladı ve Seçkin Özdemir ile de çok iyi bir ikili oluşturdu. Özcan Deniz’in de yeni sezon için bir dizi projesinin olduğu ortaya çıktı.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre Özcan Deniz ile yapımcı Şükrü Avşar anlaştı. Masum ve Güzel isimli yeni bir dizi çekilecek. Özcan Deniz, yönetmen olarak yapımda yerini alacak.

Etkileyici bir kadın hikayesi olarak izleyicilerin karşısına çıkacak olan Masum ve Güzel’in hikayesini Burcu Över yazıyor. Yeni dizinin çekimleri öncesi oyuncu arayışlarına devam ediliyor. Çekimlerin Eylül ayında başlaması bekleniyor.