Ana sayfa Sosyal Medya Can Yaman’ın mutlu kişiliğinin altında geçmişin izleri var!

Can Yaman’ın mutlu kişiliğinin altında geçmişin izleri var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Can Yaman, bir marka oldu ve uzun yıllarda milyonlarca hayranını etkilemeye devam edecek. Hayranları onun her halini merak ediyor. Özellikle de oyuncunun çocukluk yıllarını ve aile içinde neler yaşadıklarını merak eden çok kişi var.

Can Yaman, röportajlarında bu konuda bazı detaylar verdi. Bu detaylardan birisi de çocukluk dönemini nasıl geçirdiği ile ilgili…Can Yaman yaz aylarını Bodrum’da deniz kıyısında geçirirdi. Kış aylarında ise İstanbul’daki evlerindeydi ve futbol oynamayı çok severdi. Evdeki eşyaları kıran Can Yaman, annesinden çok azar işitti.

Anne ve babası daha o 5 yaşındayken boşandı. Ancak Can Yaman’dan sevgilerini hiç eksik etmediler. Oğulları için bir araya gelen ikili, tatillerde hep birlikte aile tablosu çizdi. Can Yaman diyor ki, “Anne ve baba sevgisinin eksikliğini hiç hissetmedim.”

Can Yaman'ın mutlu kişiliğinin altında geçmişin izleri var! 7

Can Yaman’ın annesi çok disiplinli birisi. Güldem Yaman, düzenli ve kuralcı bir yapıya sahip. Annesi sayesinde Can Yaman da iyi bir öğrenci oldu ve kurallar ile büyüdü. Annesi hala oğlunun hem seyahatlerini hem de mal varlığını yönetiyor.

“Annem olmasaydı işim biterdi” diye konuşan Can Yaman’ın baba sevgisi de ayrı… Güven Yaman, gümrük memuruydu. Sokaklarda yaşamayı seven birisiydi ve eğlenceye de düşkündü.

Can Yaman, annesi ile birlikte yaşadığı için ona benzedi.