Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Demet Özdemir’in başarısının altında Sumru Yavrucuk’un çok katkısı var!

Demet Özdemir’in başarısının altında Sumru Yavrucuk’un çok katkısı var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Demet Özdemir’e dram rolünde ilham veren ünlü isim kim? Ünlü oyuncu Demet Özdemir, rol aldığı dizilerde genelde romantik komedi tercihleri yaptı. Erkenci Kuş dizisi sonrasında yurt dışında da geniş bir hayran kitlesi elde eden oyuncu, son dizisinde dram performansı ile dikkat çekti.

Demet Özdemir’in romantik komedilerde ne kadar başarılı olduğunu zaten herkes biliyordu. Ancak oyuncunun son dizisi Doğduğun Ev Kaderindir bir başka yönünü daha ortaya çıkardı.

Demet, gayet başarılı dram hikayeleri anlatabiliyor. O, bunu yaparken de izleyenleri ikna edebilecek bir yeteneğe sahip. Ünlü oyuncunun dram konusunda örnek aldığı isim de ortaya çıktı.

Demet, bir röportajında Sumru Yavrucuk’tan şu sözlerle bahsetti:

“Sumru Yavrucuk tiyatroda hayranlıkla izlediğim biriydi. Bütün hayallerim tek tek gerçekleşiyor. Sumru abla hem drama hem komediyi iyi yapan bir insan. O da benim drama tarafını örnek alacağım bir isim oldu.”

Demet Özdemir'in başarısının altında Sumru Yavrucuk'un çok katkısı var! 7

Demet Özdemir, çok beğenilen No:309 isimli dizisinde Sumru Yavrucuk ile çalışma fırsatı buldu ve bu onun kariyeri adına çok önemli bir deneyim oldu.

Tiyatroda da çok etkili rolleri bulunan Sumru Yavrucuk, özellikle de dram performansı ile çok takdir edilen usta bir isim. Demet Özdemir’in Yavrucuk’u örnek alması da kariyeri adına çok olumlu bir gelişme oldu. Ünlü oyuncu, Doğduğun Ev Kaderindir dizisindeki Zeynep karakterinin altından da aslında bu sayede kalkabildi.